Μια σπάνια γενετική διαταραχή της κατέστρεψε την σπονδυλική στήλη. Μόλις όμως δείτε ΤΙ κάνει σήμερα, θα της συγκλονιστείτε - Fanpage

Μια σπάνια γενετική διαταραχή της κατέστρεψε την σπονδυλική στήλη. Μόλις όμως δείτε ΤΙ κάνει σήμερα, θα της συγκλονιστείτε

Η Tiffany Geigel αψηφά τις προσδοκίες από τότε που γεννήθηκε. Η 32χρονη από το Brooklyn της Νέας Υόρκης γεννήθηκε με το σύνδρομο Jarcho-Levin (JLS), μια διαταραχή ανάπτυξης των οστών η οποία χαρακτηρίζεται από κυρτότητα στην σπονδυλική στήλη, κοντό κορμό και λιγότερους σπόνδυλους στον λαιμό από ό,τι συνήθως.

Οι γιατροί είπαν στους γονείς της ότι δεν θα ζούσε για πολύ, αλλά έκαναν λάθος. Η μητέρα της την έγραψε χορό όταν ήταν 5 χρονών και από τότε δεν έχει σταματήσει να χορεύει. Ο χορός αύξησε την ευελιξία και την δύναμη της και βελτίωσε την υγεία της γενικότερα.

Μεγαλώνοντας, ήταν περήφανη που μπορούσε να κάνει τα πράγματα με τον τρόπο της, ενώ γινόταν όλο καλύτερη στον χορό. Η Tiffany είναι πλέον επαγγελματίας χορεύτρια και το πάθος της για τον χορό έχει επηρεάσει την ζωή και την προσωπικότητα της.

Ο χορός είναι ο τρόπος της για να αποδεικνύει στον εαυτό της και τον κόσμο ότι μπορεί να κάνει οτιδήποτε. Ο απόλυτος στόχος της (τον οποίο πιστεύει ότι έχει πετύχει) είναι να βρίσκεται στην σκηνή και να κάνει το κοινό να ξεχάσει ότι είναι διαφορετική – είναι τόσο απίθανη χορεύτρια που η εμφάνιση της εξαφανίζεται!

Δείτε στο βίντεο την Tiffany εν ώρα δράσης. Θα πάθετε πλάκα – η ομορφιά και η χάρη της αψηφούν τις προσδοκίες!

Αφήστε το σχόλιο σας: