Μητέρα ανεβάζει συνέχεια "τολμηρές" φωτογραφίες της στο instagram, αλλά μόλις είδαμε ΠΟΙΟΣ την τραβάει; Μείναμε άφωνοι! - Fanpage

Μητέρα ανεβάζει συνέχεια «τολμηρές» φωτογραφίες της στο instagram, αλλά μόλις είδαμε ΠΟΙΟΣ την τραβάει; Μείναμε άφωνοι!

Η Summers VonHesse από το Fallon της Nevada είναι παντρεμένη και έχει δύο μικρά παιδιά. Έγινε σταρ στο διαδίκτυο όταν βρήκε έναν μάλλον αντισυμβατικό τρόπο για να στηρίξει την οικογένεια της.

Man crush monday? this guy??@karlogomez ?if you❤BOOTY? he is a photographer to follow. I had so much FUN shooting with him, he is fucking poetic when it comes to the female form and it shows in his images???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη summers (@socalsummers) στις

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο φθινόπωρο, όταν η Summers ανέβασε μερικές τολμηρές φωτογραφίες της για δική της ευχαρίστηση. Η 30χρονη είναι περήφανη για κάθε ραγάδα από τις εγκυμοσύνες της και αισθάνεται άνετα με το σώμα της.

115

Σύντομα οι φωτογραφίες της άρχισαν να γίνονται δημοφιλείς και απέκτησε πάνω από 100.000 θαυμαστές. Έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την φήμη της για καλό. Οι θαυμαστές της μπορούν να κάνουν δωρεές από 5 ως 50 δολάρια στην σελίδα της για να αποκτήσουν πρόσβαση σε πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες της. Έτσι βγάζει μερικά επιπλέον χρήματα – μια τεράστια βοήθεια για την οικογένεια της.

"You will be too much for some people. Those aren't your people"

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη summers (@socalsummers) στις

Τις φωτογραφίες τράβηξε ο άντρας της Summers, ο οποίος την στηρίζει πλήρως. Αρχικά ξεκίνησε σαν πρότζεκτ για να τονώσει την αυτοπεποίθηση της Summers, αφού μετά την γέννα του δεύτερου παιδιού της δεν αισθανόταν ελκυστική. Οι φωτογραφίες ήταν ένας τρόπος να μάθει να αγαπά τον εαυτό της ξανά.

Something I have that a lot of women identify with is a flabby stretched out loose skin belly. It's from going up and down in weight and from babies. There is a genetic component to it that makes it impossible to get rid of with some. You can do all the crunches in the world. Short of having surgery it's there to stay. The biggest part of my journey to self love was that fucking flabby stretched marked pouch thing I have. I felt like even a lot of bigger plus size women didn't have that. Their skin looked tighter to me. It's not something I see portrayed ever, in a beautiful natural way. Yet soooooo many women have it. The fucking pouch. Lol. I have come to terms with my pouch. With the fact that I can still FEEL and LOOK fucking bomb in shit like this?you can too xoxox? ….my husband took this pic…no ps…just awesome lighting and wind! ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη summers (@socalsummers) στις

Πλέον επιδεικνύει όλα αυτά που κάνουν το σώμα της μοναδικό – και οι θαυμαστές της το λατρεύουν. «Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα υπέροχο πράγμα και δεν υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε», είπε η Summers.

Η σελίδα της έχει πάνω από 800 τακτικούς συνδρομητές και βγάζει περίπου 14.000 δολάρια το μήνα. Η Summers θέλει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να ικανοποιήσει ένα από τα όνειρα της: να φτιάξει ένα καταφύγιο για κακοποιημένα και εγκαταλελειμμένα άλογα. Αρχικά ήταν ένα μακρινό όνειρο, αλλά πλέον μπορεί να το πραγματοποιήσει χάρη στα επιπλέον χρήματα που βγάζει από την σελίδα.

Take my breath away???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη summers (@socalsummers) στις

Παρ’όλο που έχει δεχτεί κριτική για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, η ίδια αποφασίζει σε ποιον τις δείχνει. Και με την βοήθεια του συντρόφου της έχει βρει τρόπο να αγαπήσει το σώμα της ξανά.

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: