Μητέρα φοράει χαρούμενη τα καινούρια της σανδάλια. Λίγες ώρες αργότερα κινδυνεύει με ακρωτηριασμό! - Fanpage

Μητέρα φοράει χαρούμενη τα καινούρια της σανδάλια. Λίγες ώρες αργότερα κινδυνεύει με ακρωτηριασμό!

Είναι συνηθισμένο να ενθουσιαζόμαστε με τις καινούριες αγορές μας. Είτε είναι κάτι μεγάλο, όπως ένα αυτοκίνητο, είτε κάτι μικρό, όπως ένα ζευγάρι παπούτσια – οι περισσότεροι ανυπομονούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Αλλά όταν μια γυναίκα από το Mississippi φόρεσε τα καινούρια σανδάλια της για πρώτη φορά, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε.

Η ιστορία της Jessica

H Jessica Jones έπαθε αλλεργική αντίδραση, όταν φόρεσε τα καινούρια της σανδάλια. Όταν παρατήρησε ότι οι αστράγαλοι της είχαν πρηστεί και μελανιάσει, πήγε στον γιατρό, νομίζοντας ότι ήταν τσίμπημα αράχνης. Ο γιατρός την διέγνωσε με κυτταρίτιδα, της έδωσε αντιβιωτικά και την έστειλε σπίτι. Ξύπνησε το επόμενο πρωί με φουσκάλες που πονούσαν στα πόδια.

43

Πήγε στην εντατική, όπου την διέγνωσαν με φυσαλιδώδες πεμφιγοειδές, μια σπάνια δερματική πάθηση που σχετίζεται με αυτοάνοση ασθένεια. Της έδωσαν κρέμα στεροειδών και παυσίπονα και την έστειλαν ξανά σπίτι.

44

Καθώς οι φουσκάλες συνέχισαν να μεγαλώνουν, η Jessica είδε κι άλλους γιατρούς. Ο καθένας της έδινε διαφορετική διάγνωση, από εξάνθημα λόγω ευαισθησίας στο φως ως συστηματικό ερυθηματώδη λύκο. Κανένα από τα φάρμακα δεν μείωσε τον πόνο της. Μετά από δύο εβδομάδες, κάλεσε ασθενοφόρο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο Ochsner στην Νέα Ορλεάνη.

45

Ο γιατρός εκεί κατάλαβε γρήγορα τι συνέβαινε. Ρώτησε την Jessica αν είχε φορέσει καινούρια παπούτσια τις τελευταίες εβδομάδες. Η Jessica απάντησε ναι. Ο γιατρός της εξήγησε ότι τα καινούρια δερμάτινα σανδάλια της είχαν προκαλέσει χημικό έγκαυμα. Αυτό το πρόβλημα δεν αφορά συγκεκριμένες μάρκες και μπορεί να συμβεί με οποιαδήποτε χημικά επεξεργασμένη ουσία που έρχεται σε επαφή με το δέρμα.

46

Οι φουσκάλες της έγιναν τόσο χάλια, που φοβήθηκε ότι θα έχανε τα πόδια της. Κοινοποίησε την ιστορία της, ώστε να μην χρειαστεί να το περάσει κανείς άλλος αυτό.

Credit: davidwolfe.tv

Αφήστε το σχόλιο σας: