Μητέρα παθαίνει κρίση πανικού μετά το διαζύγιο. Όταν την ξαναβλέπει ο πρώην άντρας της, φαίνεται σοκαριστικά διαφορετική... - Fanpage

Μητέρα παθαίνει κρίση πανικού μετά το διαζύγιο. Όταν την ξαναβλέπει ο πρώην άντρας της, φαίνεται σοκαριστικά διαφορετική…

Η Amanda Brignall έκανε το πρώτο της τατουάζ σε ηλικία 18 ετών. Ήταν μια αυθόρμητη απόφαση, αλλά η εμπειρία της άρεσε πολύ.

Χρόνια αργότερα, η Amanda είχε κρίση μέσης ηλικίας. Τότε ήρθε το διαζύγιο από τον σύζυγό της. Τα δύο της παιδιά μεγάλωσαν και μετακόμισαν από το πατρικό σπίτι, αφήνοντας την να ζει μόνη στα 37 της.

Η μητέρα αποφάσισε να αλλάξει εντελώς τη ζωή της και ξεκίνησε μια σωματική μεταμόρφωση, που κανείς δεν περίμενε.

Σε μια προσπάθεια να βρει την ανεξαρτησία της, η Amanda αποφάσισε να αποκτήσει και άλλο τατουάζ. Γρήγορα όμως αυτή η διαδικασία μετατράπηκε σε εθισμό.

Τώρα, το 80% του σώματός της είναι καλυμμένο με τατουάζ. Ενώ τώρα στα 50 της νιώθει περήφανη για την ακραία και ανανεωμένη εμφάνισή της, αλλά αυτό αποτελεί εμπόδιο για τις σχέσεις της με τους άντρες.

Μετά το διαζύγιό της, δεν είχε συνάψει καμία σχέση για 7 χρόνια.

«Αγαπάω τα τατουάζ μου, αλλά οι άντρες φαίνεται ότι δεν πιστεύουν το ίδιο. Η εμφάνισή μου φαίνεται να τους τρομάζει,» δήλωσε σε συνέντευξή της.

Αφήστε το σχόλιο σας: