Μητέρα πιάνει το Τζόκερ και παραιτείται από το νοσοκομείο στο οποίο εργαζόταν για 32 χρόνια. Δείτε ΠΟΣΑ κέρδισε και θα Σοκαριστείτε! - Fanpage

Μητέρα πιάνει το Τζόκερ και παραιτείται από το νοσοκομείο στο οποίο εργαζόταν για 32 χρόνια. Δείτε ΠΟΣΑ κέρδισε και θα Σοκαριστείτε!

Υπάρχει κανείς που δεν ονειρεύτηκε να κερδίσει το λαχείο; Πιθανόν είναι μία σκέψη που έχει περάσει από το μυαλό όλων κάποια στιγμή, είτε συμμετέχουν στις κληρώσεις είτε όχι.

Για μια γυναίκα από την Μασαχουσέτη, αυτή η ευχή πραγματοποιήθηκε. Η Mavis Wanczyk παρουσιάστηκε δημόσια ως η νικήτρια του Powerball, έχοντας κερδίσει 758 εκατομμύρια δολάρια.

Η στιγμή που η χήρα και μητέρα δύο παιδιών το ανακάλυψε, ήταν σε κατάσταση σοκ. Αλλά γρήγορα πήρε την απόφαση ποιο θα ήταν το πρώτο βήμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, που δημοσιεύτηκε στις 24 Αυγούστου 2017, η Mavis παρευρίσκεται σε συνέντευξη Τύπου και εξηγεί:

«Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι απλά να κάτσω και να χαλαρώσω. Το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε. Ήθελα να βγω στη σύνταξη σε 12 χρόνια και η ήρθε νωρίτερα.»

Όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε την 53χρονη αν θα επιστρέψει στη δουλειά της ως νοσοκόμα σε ιδιωτική κλινική, όπου εργάστηκε για 32 χρόνια, η Mavis χαμογέλασε και απάντησε: «Τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι δε θα επιστρέψω.»

Δείτε την συνέντευξη που έδωσε η μεγάλη νικήτρια, που μέσα σε μια μέρα έγινε πολυεκατομμυριούχος!

Αφήστε το σχόλιο σας: