Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ: Μωρό Δελφίνι ξεψυχάει στα Χέρια ασυνείδητων Τουριστών που το Βασάνισαν για μία Selfie... - Fanpage

Ανείπωτη ΦΡΙΚΗ: Μωρό Δελφίνι ξεψυχάει στα Χέρια ασυνείδητων Τουριστών που το Βασάνισαν για μία Selfie…

Ένα μωρό δελφίνι πέθανε, αφού πέρασε από πολλά χέρια τουριστών, οι οποίοι έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του σε μια τουριστική παραλία. Το μικρό θηλυκό δελφίνι, είχε χάσει τη μητέρα του και είχε βρεθεί στα ρηχά νερά μια ακτής της νότιας Ισπανίας.

Οι ανυποψίαστοι τουρίστες το έβγαλαν από τη θάλασσα, το χάιδεψαν και το χρησιμοποίησαν για να βγάλουν selfies. Οι υπεύθυνοι έφτασαν εκεί όταν το δελφίνι ήταν ήδη νεκρό.

63

64

Η Equinac, μια ομάδα που προστατεύει την άγρια φύση της θάλασσας στην περιοχή, ανέφερε το περιστατικό στη σελίδα της στο Facebook και επέκρινε τους ανθρώπους για την «εμμονή» τους για τη λήψη φωτογραφιών.

Είπαν: «Ο άνθρωπος είναι το πιο παράλογο ζώο που υπάρχει. Πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να νοιώσουν εμπάθεια για ένα ζωντανό που φοβάται, λιμοκτονεί, είναι χωρίς τη μητέρα του και είναι τρομοκρατημένο.

Με τον εγωισμό τους, το μόνο που θέλουν είναι να το φωτογραφίσουν και να το αγγίξουν, ακόμα κι αν το ζώο υποφέρει από φόβο».
Ο ναυαγοσώστης τα χασε όταν είδε εκατοντάδες ανθρώπους να σπεύδουν προς το ζώο. Οι άνθρωποι της Equinac έφθασαν 15 λεπτά αργότερα, αλλά το ζώο ήταν ήδη νεκρό.

65

66

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι παιδιά και ενήλικες άγγιζαν τα ζώο. Το συγκεκριμένο ζώο δεν προορίζεται για να το χαϊδεύουν. Τα κητώδη είναι πολύ ευαίσθητα στο άγχος και η συγκέντρωση κόσμου γύρω τους, τους προκαλεί μεγάλο σοκ που τους προκαλεί καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, πράγμα που συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η ομάδα δήλωσε ότι ο κόσμος εκεί, θα έπρεπε να καλέσει αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Πρόσθεσαν: «Ίσως να μη μπορούσαμε να το σώσουμε, αλλά θα προσπαθούσαμε».

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: