Νύφη χορεύει με τον πατέρα της όταν σταματάει απότομα τον χορό της. Αυτό που κάνει στη συνέχεια συγκλονίζει τους καλεσμένους - Fanpage

Νύφη χορεύει με τον πατέρα της όταν σταματάει απότομα τον χορό της. Αυτό που κάνει στη συνέχεια συγκλονίζει τους καλεσμένους

Οι περισσότεροι γνωρίζουν το γενικότερο σχεδιάγραμμα ενός γάμου: αρχικά είναι η τελετή, μετά τα ποτά, το δείπνο και ο χορός. Όταν έρχεται η ώρα του χορού, υπάρχουν κάποιοι απαραίτητοι χοροί – ο πρώτος είναι ανάμεσα στους νεόνυμφους και φυσικά υπάρχει και ο χορός πατέρα-κόρης.

Για πολλούς αυτός ο χορός είναι μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές ολόκληρης της βραδιάς. Είναι μια γλυκιά ευκαιρία να δημιουργήσουν αναμνήσεις πατέρας και νύφη.

Οι νεόνυμφες Michaela και Nora ήξεραν ότι ο χορός με τους πατεράδες τους θα ήταν ξεχωριστός, αλλά όχι με την παραδοσιακή έννοια. Μετά τον χορό με τους πατεράδες τους, η Michaela και η Nora κάλεσαν έναν άλλο ξεχωριστό πατέρα να χορέψει με τις κόρες του.

Η παράνυμφος Jessica, η αδερφή της, Megan, και ο βαριά άρρωστος πατέρας τους ανέβηκαν στην σκηνή και όλοι συγκινήθηκαν.

53

Μετά τον γάμο της Michaela και της Nora Cook-Yotts, οι νύφες ανέβηκαν στην σκηνή για να χορέψουν με τους πατεράδες τους. Μόλις ολοκλήρωσαν του χορούς τους, όμως, κάλεσαν κάποια άλλα σημαντικά άτομα να χορέψουν με τον πατέρα τους.

54

Πριν το γάμο, η Michaela, η Nora και η καλή τους φίλη και παράνυμφος Jessica μαζεύτηκαν και συζήτησαν για τον πατέρα της Jessica, Peter. Ο Peter είχε καρκίνο για τέταρτη φορά και οι γιατροί του έδιναν μόλις 1-2 μήνες ζωής.

55

Λόγω της ανίατης ασθένειας του, ο Peter δεν θα είχε την ευκαιρία να χορέψει στο γάμο των κορών του. Ο Peter, η Jessica και η Megan ήταν τόσο σημαντικές για την Nora και την Michaela, που κατάλαβαν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι ξεχωριστό για εκείνους.

56

Η Michaela και η Nora είπαν στην Jessica και την Megan το σχέδιο τους να τις βάλουν κι εκείνες στον χορό πατέρα-κόρης, αλλά δεν το είπε κανείς στον Peter. Όταν φώναξαν το όνομα του Peter στον γάμο, εκείνος άρχισε αμέσως να κλαίει.

57

Ο Peter και οι δύο κόρες του συγκινήθηκαν κατά την διάρκεια του χορού, γνωρίζοντας ότι αυτή ήταν ίσως μία από τις τελευταίες φορές που θα χόρευαν μαζί. Η οικογένεια ήταν τόσο ευγνώμων στις δύο νύφες που δεν είχαν πρόβλημα να μοιραστούν την ξεχωριστή μέρα τους μαζί τους.

58

Η Jessica είπε ότι η πράξη τους ήταν ανιδιοτελής και ότι τόσο η ίδια όσο και η αδερφή της εκτιμάνε την ευκαιρία που είχαν να χορέψουν με τον μπαμπά τους.

59

Η Megan και η Jessica θα είναι αναμφίβολα συντετριμμένες όταν χάσουν τον πατέρα τους, αλλά θα ξέρουν ότι έχουν αυτή την απίστευτη ανάμνηση μαζί του. Ο Peter θα πρέπει να ανακουφίστηκε ξέροντας ότι χόρεψε τον παραδοσιακό αυτό χορό με τις κόρες του, παρ’όλο που δεν ήταν στους γάμους τους.

60

Αφήστε το σχόλιο σας: