Νομίζετε ότι όλα τα Φίδια γεννάνε Αυγά; Δείτε αυτόν τον Βόα να βγάζει Φιδάκια από την Ουρά του και θα Πάθετε ΣΟΚ! - Fanpage

Νομίζετε ότι όλα τα Φίδια γεννάνε Αυγά; Δείτε αυτόν τον Βόα να βγάζει Φιδάκια από την Ουρά του και θα Πάθετε ΣΟΚ!

Ένα συναρπαστικό βίντεο ενός βόα να γεννάει, έχει προβληματίσει τους θεατές. Το βίντεο δημοσιεύτηκε από την σελίδα Reptile Collective του Facebook την περασμένη εβδομάδα, με την λεζάντα: «Είναι πάντα φοβερό να βλέπεις μια γέννα ζωντανά.» Το βίντεο δείχνει να γεννιούνται δύο μικρά, ενώ συνολικά γεννιούνται έξι μικρά φίδια.

Από τότε που δημοσιεύτηκε το βίντεο την περασμένη εβδομάδα έχει προβληθεί 9 εκατομμύρια φορές.

Την Δευτέρα η σελίδα Reptile Collective δημοσίευσε μια φωτογραφία και των έξι μικρών, γράφοντας: «Ναι, όλα τα μικρά τα κατάφεραν. Δείτε τα όλα. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Οι βόες της άμμου είναι εκπληκτικά πλάσματα, που παραμένουν μικρά και γενικά είναι πολύ ανεκτά προς τους ανθρώπους.»

Όμως το βίντεο έχει αφήσει πολλούς θεατές να αναρωτιούνται, καθώς πολλοί σχολίασαν ότι γνώριζαν πως τα φίδια γεννάνε μόνο αυγά.

1

2

«Οι βόες θεωρούνται θηλαστικά; Το μάθημα της βιολογίας με έχει απογοητεύσει,» σχολίασε ένας χρήστης.

Στην πραγματικότητα, μόνο το 70% των ειδών φιδιών γεννάνε αυγά. Αυτά τα φίδια, γνωστά ως ωοτόκα, τείνουν να ζουν σε πιο ζεστά κλίματα. Ενώ τα ζωοτόκα φίδια, που γεννούν μικρά, τείνουν να ζουν σε πιο κρύα μέρη.

3

4

Credit: Dailymail

Αφήστε το σχόλιο σας: