ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ: Άφησαν τους Πυροσβέστες έξω από το Πλοίο και τους Παράτησαν στο Λιμάνι - Fanpage

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ: Άφησαν τους Πυροσβέστες έξω από το Πλοίο και τους Παράτησαν στο Λιμάνι

Κατέβασαν πυροσβέστες από πλοίο της γραμμής στην Κεφαλονιά. Οι πυροσβέστες επιχειρούσαν στο νησί και αποδεσμεύτηκαν, αλλά είναι αποκλεισμένοι στο λιμάνι.

Επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έστειλε η ΠΟΠΥΣΥΠ, καταγγέλλοντας ότι εταιρεία κατέβασε από το πλοίο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στην Κεφαλονιά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιστρέψουν από το νησί.

Όλη η Ελλάδα υποκλίνεται τις ημέρες αυτές με ευγνωμοσύνη στους πυροσβέστες, που κατέβαλλαν ηρωικές προσπάθειες στα πολλαπλά πύρινα μέτωπα.

Σχεδόν όλη. Καθώς όπως καταγγέλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών, με επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, εταιρεία κατέβασε με προσβλητικό τρόπο πυροσβέστες από το πλοίο στο λιμάνι της Κεφαλονιάς.

Οι πυροσβέστες είχαν κληθεί να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τριών μετώπων που ξέσπασαν την Τετάρτη το βράδυ στο νησί του Ιονίου, ενώ έπνεαν ισχυροί άνεμοι, κοντά στα χωριά Λουρδάτα και Σιμωτάτα, στα οποία υπήρξε σχέδιο εκκένωσης. Κατάφεραν όμως να θέσουν το τριπλό μέτωπο υπό έλεγχο δίνοντας μάχη όλη τη νύχτα και το πρωί της Πέμπτης.

Το «ευχαριστώ» σύμφωνα με την καταγγελία της ΠΟΠΥΣΥΠ ήταν πως όταν έφτασαν στο λιμάνι τους κατέβασαν από το πλοίο.

Η ΠΟΣΥΠΥΠ ζητά την άμεση παρέμβαση του κ.Τσίπρα που χθες είχε συναντηθεί με πυροσβέστες στο Πολυδένδρι και τους είχε πει χαρακτηριστικά: «Αυτό που κάνατε παιδιά δεν ξεπληρώνεται με τίποτα».

29

ΠΗΓΗ:
news247.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: