Ο γιος της πέθανε ξαφνικά μέσα στο σούπερ μάρκετ. Τώρα η μαμά του προειδοποιεί ΟΛΟΥΣ τους γονείς για αυτόν τον θανάσιμο κίνδυνο - Fanpage

Ο γιος της πέθανε ξαφνικά μέσα στο σούπερ μάρκετ. Τώρα η μαμά του προειδοποιεί ΟΛΟΥΣ τους γονείς για αυτόν τον θανάσιμο κίνδυνο

Όποιον τρόπο ανατροφής και να επιλέγει ο κάθε γονιός, όλοι έχουν σπάσει τους κανόνες κάποια στιγμή και έχουν χρησιμοποιήσει το φαγητό σαν δόλωμα για να κάνουν (ή να μην κάνουν) κάτι τα παιδιά. Ειδικά όταν βγαίνουν έξω για δουλειές, το φαγητό είναι ο νούμερο ένα τρόπος για να αποσπάσουν την προσοχή τους.

Αυτό γίνεται φανερό στο σούπερ μάρκετ, όπου υπάρχουν άπειροι πειρασμοί. Παιδιά καθισμένα σε καρότσια τρώνε καθώς οι γονείς ψωνίζουν.

Ένα ζευγάρι από το Detroit, ωστόσο, που είχε βγει για ψώνια με το παιδί του θέλει να κοινοποιήσει την προσωπική του ιστορία για να προειδοποιήσει και άλλους γονείς για τον κίνδυνο.

Η Emma Carver και ο Mohammad Umar είχαν βγει για ψώνια με τον 2χρονο γιο τους, Ayyan Umar. Η Emma είχε πάει στα γαλακτοκομικά και κοιτούσε τα τυριά, καθώς ο Ayyan καθόταν στο καρότσι. Τότε ο Ayyan άρπαξε δύο τεράστια σταφύλια χωρίς να τον δει η μαμά του και τα έβαλε στο στόμα του.

Τότε συνέβη κάτι αδιανόητο. Η Emma είπε αργότερα ότι άκουσε έναν ήχο σαν να πνίγεται κάποιος και γύρισε και είδε τον Ayyan να μην μπορεί να αναπνεύσει, γιατί είχε πνιγεί από τα σταφύλια που είχε πάρει από το καρότσι:

«Πέταξα το τυρί κάτω και άρχισα να τον χτυπάω. Αλλά δεν έβγαινε, πρέπει να είχε κολλήσει.» Ό,τι κι αν έκανε η Emma, τίποτα δεν βοηθούσε τον Ayyan ο οποίος δυσκολευόταν τα πάρει ανάσα.

Κάποιος είδε τον πανικό της Emma και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, ενώ κάποιος άλλος έκανε τεχνητή αναπνοή. Όλα ήταν άσχημα, όπως περιγράφει ο πατέρας του Ayyan: «Αισθανόμουν σαν να ήταν άσχημο όνειρο, ίσως κάποιος να με ξυπνήσει. Κοιμάται στο στήθος μου. Τον βλέπω παντού.»

Το ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε 5-7 λεπτά και συνέχισε τις προσπάθειες να βγάλουν τα σταφύλια από τον λαιμό του Ayyan. Αλλά όταν βγήκε το πρώτο σταφύλι, ο Ayyan είχε ήδη πεθάνει. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου αφαιρέθηκε και το δεύτερο σταφύλι.

Μια συνηθισμένη επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ κατέληξε σε τραγωδία λόγω των σταφυλιών. Η Emma και ο Mohammad πλήρωσαν ακριβά αυτό το μάθημα.

Τα παιδιά πρέπει να μένουν μακριά από τα επικίνδυνα τρόφιμα και ειδικά τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να τρώνε χωρίς επίβλεψη. Η Emma ενθαρρύνει τους υπόλοιπους γονείς να κάνουν μαθήματα πρώτων βοηθειών – η ίδια και ο άντρας της έχουν ήδη γραφτεί.

Δείτε στο βίντεο την τραγική ιστορία:

Credit: lifeaspire.com

Αφήστε το σχόλιο σας: