Ο σύζυγός της αποφάσισε να χτίσει μια πισίνα στην αυλή τους. 20 χρόνια αργότερα, οι γείτονες δεν πιστεύουν στα μάτια τους! - Fanpage

Ο σύζυγός της αποφάσισε να χτίσει μια πισίνα στην αυλή τους. 20 χρόνια αργότερα, οι γείτονες δεν πιστεύουν στα μάτια τους!

Το 1992, ο Micky Thornton μετακόμισε στο Covington του Tennessee και ήθελε να φτιάξει μια πισίνα στην πίσω αυλή για την οικογένεια του. Στην πραγματικότητα, ο Micky είχε αυτό το όνειρο από τότε που ήταν 9 χρονών.

O Micky έπιασε δουλειά την Ημέρα των Εργατών το 1993. Τότε ήταν 39 χρονών και το μόνο αίτημα της γυναίκας του ήταν να μην φτιάξει την πισίνα δίπλα στο σπίτι τους. Η αρχική τρύπα είχε βάθος πάνω από 6 μέτρα και την είχε στρώσει με πολυαιθυλενικό τάπητα. Με την πάροδο 20 χρόνων, ο Micky αφιέρωσε ατέλειωτες ώρες, δύναμη και χρήματα στην δημιουργία του.

Το 2013 η κατασκευή του ολοκληρώθηκε. Αλλά αυτό που αρχικά προοριζόταν για πισίνα για τους Thornton μετατράπηκε σε κάτι μεγαλύτερο που ο Micky δεν φανταζόταν καν. Περιμένετε να δείτε ποιος απολαμβάνει αυτή την υπέροχη, πολυτελή, χειροποίητη πισίνα! Δείτε την ιστορία στο βίντεο:

Credit: wreg.com

Αφήστε το σχόλιο σας: