Όλοι την έβρισκαν υπερβολικά σέξι για μαμά και της έλεγαν ότι πρέπει να αλλάξει. Δείτε πώς μεταμορφώθηκε και θα σας πέσει το σαγόνι! - Fanpage

Όλοι την έβρισκαν υπερβολικά σέξι για μαμά και της έλεγαν ότι πρέπει να αλλάξει. Δείτε πώς μεταμορφώθηκε και θα σας πέσει το σαγόνι!

Με μια πρώτη ματιά, η εμφάνιση της Dawn δείχνει λίγο υπερβολική, με τα μακριά, ξανθά εξτένσιον της, τα εμφυτεύματα στήθους, τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τους τόνους μακιγιάζ και το μπότοξ. Η Dawn έχει δύο παιδιά και είναι από το Alberta του Καναδά.

Στα παιδιά της δεν άρεσε πολύ η εμφάνιση της, κι έτσι αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με την Oprah για να μεταμορφώσει την μητέρα τους. Η Oprah έστειλε τον Carson Kressley, στιλίστα, να βοηθήσει την Dawn να αποδεχτεί την φυσική ομορφιά της με ένα κομψό λουκ.

Όταν ο Carson έφτασε στο σπίτι της Dawn, εκείνη παραδέχτηκε ότι έχει αυτή την εμφάνιση εδώ και 20 χρόνια. Αλλά ο Carson ήθελε να της ξεκαθαρίσει ότι το στιλ της δεν ήταν λάθος – ήθελε απλά να της δείξει πώς να νιώθει άνετα με τον εαυτό της. Όπως προαισθάνονταν και τα παιδιά της, ο Carson κατάλαβε ότι αυτή η εμφάνιση ήταν μια κάλυψη για την δυστυχία της Dawn.

Της ζήτησε να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να του πει τι έβλεπε. Η απάντηση της ήταν σπαρακτική, αφού φαίνεται ότι κάτω από αυτή την εμφάνιση πάλευε με κάτι άλλο για χρόνια.

«Βλέπω κάποια που… έχει πολύ μακιγιάζ και είναι υπερβολικά φτιαγμένη. Δεν νομίζω ότι τα παιδιά μου είναι ευτυχισμένα με αυτό που βλέπουν. Βλέπουν κάποια που υποτίθεται ότι αποτελεί πρότυπο και θέλουν απλά μια μαμά, μια μαμά όπως οι άλλες.»

Με αυτό το κίνητρο, η Dawn μεταμόρφωσε την εμφάνιση της με την βοήθεια του Carson. Ο στιλίστας της αφαίρεσε το μακιγιάζ, τις ψεύτικες βλεφαρίδες και τα κολλητά ρούχα. Της έδωσε ένα κομψό και όμορφο λουκ που την κάνει να λάμπει.

Την ημέρα της μεγάλης αποκάλυψης, η Oprah πήρε τα παιδιά της Dawn στην εκπομπή για να δουν την νέα εμφάνιση της μητέρας τους. Η έφηβη κόρη της είπε ότι σε όλη της την ζωή άκουγε άσχημα σχόλια από τους φίλους της για την μαμά της και ότι είχε έρθει η ώρα να αλλάξει εμφάνιση. Ωστόσο, αμφιβάλλουμε αν περίμεναν ότι η μητέρα τους θα έδειχνε τόσο υπέροχη.

Η Dawn έχει φυσική ομορφιά και αυτό φάνηκε αφαιρώντας τους τόνους μακιγιάζ. Έβγαλαν τα εξτένσιον και έκοψαν τα μαλλιά της σε μακρύ καρέ, ενώ τόνισαν το σώμα της με ένα κομψό, βίντατζ φόρεμα. Τα παιδιά της ενθουσιάστηκαν με την νέα της εμφάνιση – αλλά η Dawn το κράτησε, ή άρχισε πάλι να γυρνά στο παλιό της στιλ;

Και ναι και όχι.

Το συνεργείο συνάντησε την Dawn μετά από χρόνια. Πλέον είναι αρραβωνιασμένη και μένει σε ένα όμορφο σπίτι μαζί με τα παιδιά της. Δεν επέστρεψε στο παλιό της στιλ, αλλά έβαλε ξανά εξτένσιον και υιοθέτησε το παλιό της μακιγιάζ – αν και είναι ομολογουμένως πιο διακριτικό από πριν.

Η Dawn παραδέχτηκε ότι πέρασε μια περίοδο κατάθλιψης μετά την μεταμόρφωση της, αναρωτώμενη αν αυτή η εμφάνιση την αντιπροσώπευε πραγματικά. 8 μήνες μετά, άρχισε να ξαναφορά εξτένσιον. Τότε συνειδητοποίησε ότι το παλιό της ντύσιμο την έκανε ευτυχισμένη και αυτό είχε σημασία.

Ελπίζουμε τα παιδιά της αποδεχτούν το ντύσιμο της μητέρας τους. Πλέον έχει βρει την ισορροπία ανάμεσα στο παλιό και το καινούριο της λουκ και λάμπει! Δείχνει πολύ ευτυχισμένη και είμαστε χαρούμενοι που κατάφερε να ανακαλύψει κάτι για τον εαυτό της με την βοήθεια της Oprah.

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: