Όταν τα Παιδιά της Μεγάλωσαν, Αποφάσισε να Φτιάξει το Σπίτι των Ονείρων της. Απλά Εκπληκτικό! - Fanpage

Όταν τα Παιδιά της Μεγάλωσαν, Αποφάσισε να Φτιάξει το Σπίτι των Ονείρων της. Απλά Εκπληκτικό!

Πολλοί επιλέγουν να ζουν σε τρέιλερ και να ταξιδεύουν στον κόσμο. Η M.J. Boyle είναι λάτρης των μικροσκοπικών σπιτιών, αλλά έχτισε το δικό της για ένα διαφορετικό λόγο.

Για πάνω από ένα χρόνο, έχει αφιερώσει όλη την ενέργειά και τον χρόνο της, φτιάχνοντας το σπίτι των ονείρων της, ένα ασφαλές προσωπικό της καταφύγιο, όταν τα παιδιά της θα μεγάλωναν και θα έφευγαν από το σπίτι.

Περιηγηθείτε παρακάτω για να δείτε φωτογραφίες του όμορφου εσωτερικού, και αφήστε μας τα σχόλιά σας με την άποψή σας!

1

Η M.J. Boyle διατηρεί προσωπική της ιστοσελίδα είναι σχεδιάστρια. Ενδιαφέρθηκε για «μικροσκοπικά και παλιά αντικείμενα», όταν ήταν 12 ετών.

Την εντυπωσίασε μια όμορφη, εγκαταλελειμμένη φάρμα κοντά στο πατρικό της σπίτι, και ξεκίνησε να σχεδιάζει το δικό της σπίτι για το μέλλον.

Σήμερα, έχει πλέον ολοκληρώσει το δικό της μικρό σπίτι σε τροχούς, που το ονομάζει «Η Άδεια μου Φωλιά.»

2

Χρειάζεται ακόμα να ολοκληρωθεί το μπάνιο και κάποιες λεπτομέρειες, αλλά μέχρι τώρα έχει εξελιχθεί θαυμάσια.

3

Το σπίτι έχει ιδιαίτερη σημασία για την γυναίκα. Από τότε που τα παιδιά της έφυγαν από το σπίτι, έψαχνε ένα τρόπο για να διοχετεύσει το άγχος της.

«Είσαι το ευτυχισμένο μου μέρος και μου έδωσες προκλήσεις και προβλήματα για να λύσω,» γράφει η ίδια σε δεύτερο πρόσωπο προς το σπίτι της στην ιστοσελίδα της.

4

5

Η κατασκευή του σπιτιού της έδωσε ένα νέο σκοπό. Ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις, βρήκε χαρά στην όλη διαδικασία, φτιάχνοντας το σπίτι της.

6

7

Η σχεδιάστρια έχει προσκαλέσει τους κοντινούς της φίλους για να δουν το σπίτι της, και όλοι ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα.

8

Για να υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι γεμάτη με αγάπη, χαρά και εκπλήξεις, έχει διακοσμήσει το χώρο με αντικείμενα που έχουν μικρές σοφές φράσεις.

9

Προς το παρόν δεν έχει μετακομίσει μόνιμα στο σπίτι, καθώς σχεδιάζει να τελειώσει όλες τις δουλειές πρώτα.

10

11

Αν και τα παιδιά της έχουν μεγαλώσει και φύγει, πιστεύει ότι το σπίτι της θα είναι πάντα γεμάτο με αναμνήσεις, γέλιο, αρμονία, και κάποια μέρα με εγγόνια.

Αφήστε το σχόλιο σας: