Όταν τον κούρεψαν γέμισαν 4 σακούλες σκουπιδιών με τις τρίχες του. Δείτε ΠΩΣ ήταν και ΠΩΣ έγινε και θα Τρίβετε τα Μάτια σας! - Fanpage

Όταν τον κούρεψαν γέμισαν 4 σακούλες σκουπιδιών με τις τρίχες του. Δείτε ΠΩΣ ήταν και ΠΩΣ έγινε και θα Τρίβετε τα Μάτια σας!

Μετά το θάνατο ενός γέρου ανθρώπου, ο Bobtail σκύλος του δόθηκε σε μια νέα οικογένεια που τον παραμελούσε επι 12 μήνες. Η γούνα του είχε μεγαλώσει πολύ και ήταν τόσο μπερδεμένη, που δύσκολα μπορούσε να περπατήσει ή να αναπνεύσει.

1

Το Bobtail, είναι ένα είδος παλιού Αγγλικού ποιμενικού, γνωστό για το ιδιαίτερα παχύ στρώμα γούνας του. Αυτά τα σκυλιά όχι μόνο απαιτούν πολλή άσκηση και προσοχή, αλλά και τακτική περιποίηση. Αυτό το φτωχό σκυλί, όπως μπορείτε να δείτε, δεν είχε τίποτα από όλα αυτά. Υπέφερε.

Οι διασώστες, ονόμασαν το σκύλο Cocos. Ήταν σε τόσο κακή κατάσταση, που δύσκολα αναγνωρίζονταν ως ζωντανό, εν ζωή πλάσμα. Βαθιά μέσα στη γούνα του κρύβονταν μια ψυχή που χρειαζόταν αγάπη – και γρήγορα!

Πίσω στο ιατρικό κέντρο, έξι μέλη του προσωπικού εργάστηκαν ακούραστα για τρεις ώρες, για να ξυρίσουν τον σκύλο. Κάτω από τη γούνα του, βρήκαν πληγές και λοιμώξεις από την παρατεταμένη περίοδο παραμέλησης. Αλλά θα γινόταν καλά.

Είναι κρυμμένος κάπου εκεί κάτω…

…Και κοιτάξτε αυτή τη μεταμόρφωση! Λίγες ώρες αργότερα το πρόσωπο του Cocos τελικά αποκαλύφθηκε και μπόρεσε να κινηθεί και πάλι. Το μόνο που χρειάζονταν πια, ήταν ένα νέο σπίτι που θα τον αγαπούσε πραγματικά.

Μια γυναίκα με το όνομα Elena, υιοθέτησε το Cocos και του έδωσε ένα σπίτι για πάντα. Αναφέρεται ότι ήταν πολύ εξοικειωμένη με τα Bobtails και ήταν σε θέση να του προσφέρει άσκηση, προσοχή και τακτικές συνεδρίες καλλωπισμού. Επίσης, άνετα σορτς!

7

Κάτω από αυτά τα στρώματα παραμέλησης, υπήρχε μια πανέμορφη χαίτη από αφράτη γκρίζα και λευκή γούνα. Ο σκύλος, ανάκαμψε τελείως. Ευτυχώς, δεν εγκατέλειψε την ανθρωπότητα!

Τώρα, επιτέλους, είναι ένα χαρούμενο κατοικίδιο!

Αφήστε το σχόλιο σας: