Ούτε μία στο Εκατομμύριο! Δίδυμα αδερφάκια γεννήθηκαν με διάφορα... ενός έτους! - Fanpage

Ούτε μία στο Εκατομμύριο! Δίδυμα αδερφάκια γεννήθηκαν με διάφορα… ενός έτους!

Η Χάνα Γκρέις και η Ντανιέλ Λιν είναι ομοζυγωτικά δίδυμα που μοιράζονται την ίδια μητέρα – αλλά γεννήθηκαν σε διαφορετικές χρονιές. Ακούγεται τρελό; 

Η Βερόνικα ήταν έγκυος όταν πήγε στο νοσοκομείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2013. Ήταν μια επίσκεψη ρουτίνας. Η μητέρα δε φανταζόταν ότι 60 δευτερόλεπτα θα έκαναν διαφορά μιας χρονιάς για τις ζωές της οικογένειάς της.

Η Βερόνικα είχε προγραμματίσει να γεννήσει τα δίδυμα μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2014, αλλά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς την έπιασαν οι πόνοι. Γέννησε την Χάνα στις 11:59 μ.μ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2013 και 40 δευτερόλεπτα αργότερα την Πρωτοχρονιά του 2014, η δίδυμη αδερφή της Χάνα, η Ντανιέλ γεννήθηκε ακριβώς στις 12:00 π.μ. Αυτό θα πει ξαφνική αλλαγή της μοίρας!

Αλλά η διαφορά ενός λεπτού στις χρονιές δεν είναι το μοναδικό πράγμα που τις κάνει τόσο ξεχωριστές. Όσο η Βερόνικα ήταν έγκυος, τα δίδυμα διαγνώστηκαν με μια σπάνια διαταραχή, γνωστή ως σύνδρομο μετάγγισης από δίδυμο σε δίδυμο . Η Χάνα και η Ντανιέλ μοιράζονταν κοινά αιμοφόρα αγγεία, και έτσι ένα έμβρυο λάμβανε πολύ αίμα και το άλλο όχι αρκετό. Οι γιατροί πίστευαν ότι ένα από τα δίδυμα δε θα τα κατάφερνε.

Στο βίντεο που ακολουθεί γνωρίστε τα απίστευτα δίδυμα κοριτσάκια, και μοιραστείτε αυτά τα πρωτοχρονιάτικα θαύματα με τους φίλους σας στο Facebook!

https://youtu.be/0ZcQThznzR4

Αφήστε το σχόλιο σας: