Παραπονιόταν για έντονους πόνους στα δόντια. Όταν οι γονείς της κατάφεραν να την πάνε στον οδοντίατρο, ήταν ήδη αργά... - Fanpage

Παραπονιόταν για έντονους πόνους στα δόντια. Όταν οι γονείς της κατάφεραν να την πάνε στον οδοντίατρο, ήταν ήδη αργά…

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς κάποιον που απολαμβάνει να πηγαίνει στον οδοντίατρο. Ακόμα και αν βουρτσίζετε και κάνετε οδοντικό νήμα τακτικά, υπάρχει πάντα η σκέψη ότι κάποια στιγμή ο οδοντίατρος μπορεί να ανακαλύψει κάτι τρομερό, που εγγυάται μια επώδυνη διαδικασία.

Αυτός ο φόβος έγινε πραγματικότητα για μια νεαρή κοπέλα από το Μπέλφαστ, που γεννήθηκε με σοβαρή γενετική διαταραχή, που επηρεάζει την ικανότητα της να επικοινωνεί. Παραπονέθηκε για πονόδοντο στους γονείς της, αλλά αυτό που έκαναν οι οδοντίατροι όταν την ανέλαβαν ήταν απολύτως τρομακτικό.

Η 22χρονη Jessica Madden πάσχει από σπάνια γενετική διαταραχή που προκαλεί επιληπτικές κρίσεις και επηρεάζει την ικανότητά της να επικοινωνεί. Υπέδειξε ότι είχε τρομερό πονόδοντο, αλλά εξαιτίας της κατάστασής της, στην οικογένεια είπαν ότι θα χρειαζόταν μέχρι και 6 μήνες αναμονής για να επισκεφτεί έναν οδοντίατρο.

1

Καθώς η Jessica θα χρειαζόταν αναισθησία, έπρεπε να περιμένει μήνες για να επισκεφτεί ειδικούς. Κατά τη διάρκεια εκείνου του χρονικού διαστήματος, η κατάσταση των δοντιών της Jessica χειροτέρεψε, και της ήταν επώδυνο να βουρτσίζει ακόμα και τα δόντια της. Αυτό που συνέβη όταν τελική η οικογένεια επισκέφτηκε έναν οδοντίατρο θα σας σοκάρει…

2

Εντέλει η Jessica επισκέφτηκε έναν οδοντίατρο με τρομακτικά αποτελέσματα. Ο πατέρας της Jessica, ο πάστορας Brian Madden, έμεινε συγκλονισμένος. «Βγήκαν από την αίθουσα χειρουργείου και μου είπαν ότι έπρεπε να αφαιρέσουν συνολικά 14 δόντια, όλα από την κάτω σειρά. Σχεδόν λιποθύμησα στο άκουσμα των νέων. Δεν το πίστευα.»

3

«Η γυναίκα μου έκλαιγε όλη μέρα. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έγινε κάτι τέτοιο,» δήλωσε ο πατέρας της.

Οι γονείς της Jessica ελπίζουν ότι θα γίνει καλύτερα σύντομα, καθώς η ανάρρωση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Η Jessica δεν μπορεί να φάει κανονικά και όλες οι τροφές πρέπει να πολτοποιούνται.

 

Credit: Boredomtherapy

Αφήστε το σχόλιο σας: