Πήρε 15.000.000€ ως αποζημίωση από κλινική αφού οι νοσοκόμες έκαναν ΚΑΤΙ σοκαριστικό στο μωρό της κατά τη διάρκεια του τοκετού - Fanpage

Πήρε 15.000.000€ ως αποζημίωση από κλινική αφού οι νοσοκόμες έκαναν ΚΑΤΙ σοκαριστικό στο μωρό της κατά τη διάρκεια του τοκετού

Ο τοκετός είναι μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες που μπορεί να αντέξει μια γυναίκα. Η Caroline το είχε ήδη ζήσει, αφού είχε ήδη τρία παιδιά, και αποφάσισε ότι η γέννηση του τέταρτου παιδιού της θα γινόταν με φυσιολογικό τοκετό. Το Brookwood Baptist Ιατρικό Κέντρο είναι ένα τοπικό νοσοκομείο που υποσχέθηκε στην Caroline ότι θα είναι σε θέση να της παρέχει όλη τη βοήθεια που χρειαζόταν για να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.

Η διαφημιστική τους καμπάνια ήταν αυτό που αρχικά την έκανε να ενδιαφερθεί και πήρε την απόφαση να γεννήσει στη συγκεκριμένη κλινική, επειδή ένιωσε ότι ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή γι ‘αυτήν και το αγέννητο παιδί της. Όταν όμως ήρθε η ώρα της γέννας, τίποτα δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο.

Ανάγκασαν τη γυναίκα να γεννήσει ανάσκελα, σε αντίθεση με το αρχικό σχέδιο φυσιολογικού τοκετού που είχε συζητηθεί προηγουμένως. Μόλις το μωρό άρχισε να στέφεται, η Caroline προσπάθησε να πάρει τη θέση που προτιμούσε. Μία από τις νοσοκόμες ανάγκασαν τη γυναίκα να επανέλθει στην αρχική στάση, αλλά μία άλλη νοσοκόμα, έσπρωξε το κεφάλι του παιδιού πίσω στο σώμα της.

Ο γιατρός τελικά μπήκε στο δωμάτιο και οι νοσοκόμες χαλάρωσαν τη στάση τους. Μετά την ολοκλήρωση του τοκετού, η Caroline και η οικογένειά της αποφάσισαν να ψάξουν όλα όσα βίωσε η Caroline. Η Caroline βίωνε έντονους πόνους μετά τη γέννα και αυτό οδήγησε την ίδια και τους αγαπημένους της να αναρωτηθούν αν είχε τραυματιστεί κατά τον τοκετό.

Τελικά αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ασκήσει αγωγή΄και να πάρουν τα πράγματα την δικαστική οδό.

Χρειάστηκαν δικαστικές μάχες δύο ετών, αλλά η Caroline έλαβε τελικά την αποζημίωση που της άξιζε. Η δικαστική απόφαση όρισε αποζημίωση 16 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σωματική και ψυχολογική βλάβη που υπέστη.

Credit: Goodfullness

Αφήστε το σχόλιο σας: