Δείτε ΠΟΣΟ σεξ πρέπει να κάνετε κατά μέσο όρο, ανάλογα με την ηλικία σας. Οι απαντήσεις θα σας σοκάρουν! - Fanpage

Δείτε ΠΟΣΟ σεξ πρέπει να κάνετε κατά μέσο όρο, ανάλογα με την ηλικία σας. Οι απαντήσεις θα σας σοκάρουν!

Δεν υπάρχει σωστή ποσότητα σεξ που πρέπει να κάνει κανείς, αλλά αν έχετε αναρωτηθεί πώς τα πάτε σε σχέση με τους συνομήλικους σας, τότε μια έρευνα του Kinsey Institute σας έχει την απάντηση. Μια έρευνα του Kinsey Institute σχετικά με το σεξ, την αναπαραγωγή και το φύλο έδειξε ότι η ηλικία παίζει ρόλο στο πόσο συχνά κάνουμε σεξ.

Όσοι έχουν ηλικία 18-29 κάνουν το περισσότερο σεξ, με μέσο όρο 112 φορές το χρόνο, ή αλλιώς δύο φορές την εβδομάδα. Στην επόμενη ηλικιακή ομάδα, 30-39 ετών, κάνουν σεξ 86 φορές το χρόνο, ενώ από τα 40 ως τα 49, 69 φορές το χρόνο. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η συχνότητα με την οποία οι άνθρωποι κάνουν σεξ πέφτει καθώς μεγαλώνουν.

«Το βασικό εύρημα αυτής της έρευνας είναι ότι, όσο μεγαλώνουμε, οι πιθανότητες να αναπτύξουμε χρόνιες παθήσεις αυξάνονται και αυτό με την σειρά του έχει αρνητική επίδραση στην συχνότητα και την ποιότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας», είπε ο Justin Lehmiller, PhD, σε μια δημοσίευση για το Kinsey Institute.

93

Ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι τα ευρήματα μιας έρευνας δεν πρέπει να σας επηρεάσουν πολύ. Στις αρχές του χρόνου, μια άλλη έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες από 36 και πάνω ήταν αυτές που ανέφεραν ότι έχουν την μεγαλύτερη σεξουαλική δραστηριότητα.

Και πέρσι, μια διαφορετική έρευνα ανακάλυψε ότι οι γυναίκες αισθάνονται πιο σέξι γύρω στα 35, δείχνοντας ότι τα επίπεδα αυτοπεποίθησης μπορούν να αυξηθούν με την ηλικία – οδηγώντας σε καλύτερη ποιότητα στην σεξουαλική ζωή καθώς μεγαλώνουμε. Άρα, λοιπόν, αν όντως κάνουμε λιγότερο σεξ μεγαλώνοντας, τουλάχιστον είναι καλύτερο.

Credit: refinery29.com

Αφήστε το σχόλιο σας: