"Τα πράγματα θα είναι δύσκολα...": Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη μετά τον... "χωρισμό" του από την Σία Κοσιώνη! - Fanpage

«Τα πράγματα θα είναι δύσκολα…»: Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη μετά τον… «χωρισμό» του από την Σία Κοσιώνη!

Σενάρια θέλουν τον Κώστα Μπακογιάννη και την Σία Κοσιώνη να είναι στα χωρίσματα, ωστόσο η ίδια η παρουσιάστρια το έχει διαψεύσει αρκετές φορές!

Ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης από την πλευρά του δεν έχει δώσει κανένα… στίγμα και συνεχίζει να ασχολείται με την θέματα που πραγματικά τον απασχολούν!

Σε λίγους μήνες θα δώσει μάχη για την Δημαρχεία της Αθήνας, όμως μέχρι τότε συνεχίζει να δίνει μάχη ως Περιφερειάρχης! Μάλιστα πρόσφατα πήρε μέρος και για την κακοκαιρία που σαρώνει την Ελλάδα!

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Μπακογιάννης επισημαίνει ότι «ολόκληρος ο μηχανισμός της Περιφέρειας επιχειρεί. Αυτή την ώρα έχουμε μικρή ύφεση των φαινομένων αλλά όλα δείχνουν ότι τα επόμενα 24ωρα τα πράγματα θα είναι δύσκολα».

Με την κίνησή του αυτή ο Κώστας Μπακογιάννης δείχνει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα στην προσωπική του ζωή, συνεχίζοντας την… δουλειά του!

Πηγή;

Αφήστε το σχόλιο σας:
Don't miss