Σάλο έχει προκαλέσει η Ιστορία του Μοντέλου που μεταμορφώθηκε σε 'Μαύρη Γυναίκα'. Αυτό που Σοκάρει όμως είναι... - Fanpage

Σάλο έχει προκαλέσει η Ιστορία του Μοντέλου που μεταμορφώθηκε σε ‘Μαύρη Γυναίκα’. Αυτό που Σοκάρει όμως είναι…

Οι άνθρωποι, συνηθίζεται να περνούν από διάφορες φάσεις στη ζωή τους. Είτε βρίσκονται σε λάθος τόπο, λάθος επάγγελμα ή απλώς δεν αισθάνονται άνετα με το σώμα τους, νοιώθουν κάπως άβολα με τον εαυτό τους. Αλλά τι γίνεται όταν αισθάνονται ότι γεννήθηκαν σε λάθος φυλή;

Αυτή την εμπειρία είχε το γοητευτικό μοντέλο από τη Γερμανία, Martina Big. Αν και γεννήθηκε λευκή, ισχυρίζεται ότι είναι μαύρη και έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να κάνει επεμβάσεις μαυρίσματος και αισθητικές επεμβάσεις.

1

Η Martina Big έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να γίνει αυτή που πραγματικά είναι. Κατά τη γνώμη της, αν και είναι γενετικά λευκή, στη πραγματικότητα είναι μια μαύρη γυναίκα.

Έχει υποστεί ακραίο τεχνητό μαύρισμα και ενέσεις μελανίνης, ώστε να αλλάξει δραματικά την επιδερμίδα της. Έχει επιτύχει έναν πολύ πιο σκούρο τόνο δέρματος.

Έχει επίσης υποβληθεί σε εκτεταμένες αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις. Επίσης, έχει κάνει μια ακραία αυξητική του στήθους της.

Αν και η μεταμόρφωσή της ξεκίνησε ως εθισμός στο μαύρισμα, σύντομα έγινε μέρος της ταυτότητάς της. Ξεκίνησε την αποστολή να γίνει μια εντελώς μαύρη γυναίκα.

2

Έγραψε στο Facebook της, ότι είχε αλλάξει τα μαλλιά της για να μιμηθεί τα μαλλιά με Αφρικανική υφή και χρώμα. Αφού τα έβαψε μαύρα, πρόσθεσε σγουρά extensions. Έγραψε ότι τα «ιδανικά της έχουν αλλάξει» και ότι δεν έχει σκοπό να προσβάλει τη μαύρη φυλή, παρόλο που αυτό μπέρδεψε μερικούς σχολιαστές.

Έγραψε: «Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Πρώτα, απλώς ήθελα να μαυρίσω. Αλλά τότε παρατήρησα ότι όχι μόνο η εμφάνισή μου, αλλά και τα συναισθήματα και τα ιδεώδη ομορφιάς μου έχουν αλλάξει. Βρίσκω τις μαύρες γυναίκες τόσο όμορφες, που τώρα θέλω να γίνω και εγώ μια μαύρη γυναίκα. Παρακαλώ, μην το συγχέετε αυτό με προσβολή. Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο! Δεν θέλω να προσβάλω τους μαύρους ανθρώπους! Για μένα, αυτή η μεταμόρφωση είναι πολύ σημαντική. Επειδή ακολουθώ την καρδιά μου. «Αυτή μου λέει πως είμαι «μια μαύρη γυναίκα στην καρδιά και την ψυχή».

3

Συνέχισε να λέει: «Στο παρελθόν, ως λευκή γυναίκα, για μένα οι φωτογραφίες ήταν ρουτίνα. Τώρα ως μαύρη γυναίκα, οι φωτογραφίες έχουν γίνει τόσο συναρπαστικές. Συχνά αναρωτιέμαι για τον εαυτό μου στις φωτογραφίες. Το να είσαι μαύρη είναι τόσο υπέροχο. Θαύμαζα την ομορφιά των μαύρων γυναικών τόσο πολύ. Τώρα που γίνομαι όλο και περισσότερο μαύρη, είναι για μένα το πιο όμορφο δώρο στον κόσμο».

Η Martina έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στους ανθρώπους, που την κατηγόρησαν ότι έχει εκδηλώσει πολιτισμική υπεροχή και προσβάλει. Αλλά η κριτική δεν φαίνεται να την πειράζει. Γράφει: «Παρακαλώ καταλάβετέ με. Δεν είμαι λευκή γυναίκα, με μαύρο δέρμα και Αφρικανική τρίχα. Είμαι μαύρη γυναίκα σε καρδιά και ψυχή. Το να αποκτώ όλο και περισσότερο το σώμα μαύρης γυναίκας, είναι για μένα τόσο υπέροχο και απελευθερωτικό. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν! Δεν είμαι μόνο εξωτερικά μαύρη γυναίκα, είμαι επίσης στην καρδιά και την ψυχή μου, ορκίζομαι στο Θεό!»

Credit: Warpedspeed

Αφήστε το σχόλιο σας: