Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει νοσοκόμες να βάζουν νεογέννητα μωρά να χορεύουν. Αυτό που σοκάρει είναι... - Fanpage

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει νοσοκόμες να βάζουν νεογέννητα μωρά να χορεύουν. Αυτό που σοκάρει είναι…

Δύο νοσοκόμες του ναυτικού μπήκαν σε διαθεσιμότητα αφού κυκλοφόρησαν βίντεο στο οποίο παίζουν με νεογέννητα μωρά. Αρχικά το ανέβασαν στο Snapchat αλλά αργότερα κοινοποιήθηκαν και στο Facebook από εξοργισμένους χρήστες.

Στο βίντεο φαίνονται οι γυναίκες να αναποδογυρίζουν το μωρό και η λεζάντα γράφει: ‘Πώς νιώθω αυτή την στιγμή γι’αυτούς τους μικρούς σατανάδες.’ Μία δεύτερη φωτογραφία δείχνει άλλο ένα μέλος του προσωπικού να κρατάει ένα μωρό από τα χέρια και να το κάνει να χορεύει στους ρυθμούς του 50 Cent.

Στο βίντεο, η νοσοκόμα φαίνεται να γελάει και να αστειεύεται ενώ αυτός που κρατάει την κάμερα ακούγεται να λέει ‘θα πάμε στην κόλαση.’  Οι εικόνες του περιστατικού έχουν κοινοποιηθεί εκατοντάδες χιλιάδες φορές στο διαδίκτυο και γρήγορα τράβηξαν την προσοχή των αρχών.

Μία δήλωση από το νοσοκομείο έλεγε: ‘Γνωρίζουμε για το βίντεο. Είναι εξωφρενικό, απαράδεκτο, αντιεπαγγελματικό και δεν θα το ανεχτούμε. Έχουμε ταυτοποιήσει τα μέλη του προσωπικού που εμπλέκονται. Έχουν απομακρυνθεί από τις θέσεις τους και είναι στα χέρια του νόμου.’

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: