Συμβαίνει ΤΩΡΑ: Στη φυλακή ο οδηγός που σκότωσε τα δύο παιδιά στα Χανιά - Fanpage

Συμβαίνει ΤΩΡΑ: Στη φυλακή ο οδηγός που σκότωσε τα δύο παιδιά στα Χανιά

Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα που θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας, πήρε ο 20χρονος Γεωργιανός οδηγός του οχήματος που έκοψε το νήμα της ζωής στα δυο νέα παιδιά το πρωί της Πέμπτης στον δρόμο του Πολυτεχνείου.

Έως τότε ο 20χρονος θα βρίσκεται κρατούμενος μέχρι την απολογία του, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι η ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροήν, η διατάραξη κοινωνιών και τέλος, οδήγηση χωρίς την κατοχή διπλώματος, αφού ο 20χρονος είχε στην κατοχή του δίπλωμα από τη Γεωργία και μόνο.

Ο δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής εκ μέρους των οικογενειών των άτυχων νεαρών, Γιώργος Μπουζάκης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η ώρα να καταλογισθούν ευθύνες εφόσον ο κατηγορούμενος δεν έχει απολογηθεί και τόνισε ότι: «όπως η Πολιτεία ζητάει από τους πολίτες πράγματα, καλό θα είναι να αναλάβει της ευθύνες της απέναντι τους για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στους δρόμους».

«Να μη γίνει ο τόπος μας από φημισμένη τουριστική περιοχή, σε κακόφημο ως προς τα τροχαία δυστυχήματα μέρος», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

64

Πηγή: zarpanews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: