ΣΟΚ: Νεογέννητο κοριτσάκι ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ σε θάμνους από την 12χρονη μητέρα της που γέννησε στα κρυφά - Fanpage

ΣΟΚ: Νεογέννητο κοριτσάκι ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ σε θάμνους από την 12χρονη μητέρα της που γέννησε στα κρυφά

Ένα 12χρονο κορίτσι από την Κίνα που γέννησε στα κρυφά ένα μωρό, εγκατάλειψε το νεογέννητο κορίτσι σε θάμνους της πόλης Yibin. Το μωρό, που βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του. 

13

Η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε πως η μητέρα του μωρού είναι μαθήτρια δημοτικού και οι γονείς της την άφησαν πίσω προκειμένου να βρουν δουλειά σε άλλη πόλη. Σύμφωνα με αναφορές, το μωράκι βρέθηκε στην πόλη Yibin της επαρχίας Sichuan, την νύχτα της 11ης Αυγούστου.

14

18

Βρέθηκε σε θάμνους κάτω από μία γέφυρα της εθνικής και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκτός από χαμηλή θερμοκρασία, το μωράκι ήταν μια χαρά στην υγεία του. Η μητέρα του μωρού βρέθηκε στις 13 Αυγούστου και είναι η Xiao Min, που ζει σε ένα κοντινό χωριό. Όπως φαίνεται, κανείς δεν γνώριζε πως η 12χρονη ήταν έγκυος.

15

19

Τις τελευταίες μέρες, πολλοί προσφέρθηκαν να κάνουν δωρεές όταν έμαθαν την ιστορία του μωρού. Το νεογέννητο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Nanxi στις 14 Αυγούστου και ακόμα παραμένει εκεί. Το πιθανότερο είναι να σταλεί σε ορφανοτροφείο όταν σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

16

21

Τώρα οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κοριτσάκι έμεινε έγκυος. Δεν έχει αποκλειστεί η πιθανότητα βιασμού. Όλο και περισσότερα παιδιά όπως η Xiao Min μένουν πίσω επειδή οι γονείς τους μετακομίζουν για να βρουν δουλειά σε άλλη πόλη. Συνήθως οι παππούδες αναγκάζονται να τα μεγαλώνουν και πολλά από αυτά μπλέκουν με το έγκλημα ή αυτοκτονούν.

17

Οι σκέψεις σας;

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: