Σοκαριστικό: Όταν ο ηθοποιός γύρισε να κοιτάξει τη σύζυγό του, συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρή - Fanpage

Σοκαριστικό: Όταν ο ηθοποιός γύρισε να κοιτάξει τη σύζυγό του, συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρή

Πέρυσι, ο Patton Oswalt είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ σκληρή συστροφή της μοίρας. Ο ηθοποιός, διάσημος για το ρόλο του στη σειρά «King of Queens», ξύπνησε μια μέρα για να βρει τη σύζυγό του, Michelle McNamara (46 ετών), νεκρή δίπλα του στο κρεβάτι. Καθώς ήρθε αντιμέτωπος με την τραγική απώλειά του, άφησε τα συναισθήματά του δημόσια στο Facebook.

«Στις 21 Απριλίου 2016, η ζωή του Oswalt άλλαξε ξαφνικά για πάντα όταν ξύπνησε ένα πρωί για να ανακαλύψει ότι η σύζυγός του είχε πεθάνει στον ύπνο της. Ήταν μόνο 46 ετών και η αιτία θανάτου ήταν ασαφής – μέχρι τώρα.»

73

Μετά από έρευνα, οι ερευνητές ήταν σε θέση να καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο πέθανε η Michelle. Ο θάνατός της οφειλόταν σε μια αδιάγνωστη καρδιακή κατάσταση σε συνδυασμό με διάφορα φάρμακα που έπαιρνε. Η καρδιακή κατάσταση είχε προκαλέσει σοβαρό φράξιμο στις αρτηρίες της.

Η Michelle έπαιρνε φάρμακα για την καταπολέμηση του πόνου, το Xanax (φάρμακο κατά του άγχους) και το Adderall (ένα φάρμακο που βοηθάει στην αντιμετώπιση προβλημάτων συγκέντρωσης), τα οποία είχαν επιδεινώσει την κατάσταση της καρδιάς και οδήγησαν στο θάνατό της.

74

Ο σύζυγος εξέφρασε το σοκ και τη θλίψη του σε αυτό το μήνυμα Facebook …

Τα λόγια του Patton δείχνουν μεγάλη δύναμη ψυχής για κάποιον που τόσο απροσδόκητα έχασε την αγάπη της ζωής του.

75

Ο Patton κατάφερε σιγά-σιγά να προχωρήσει με τη ζωή του και να κοιτάξει προς το μέλλον χάρη στην υποστήριξη από την οικογένεια, τους φίλους του και ιδιαίτερα τη μικρή κόρη του Alice. Η αντιμετώπιση μιας τέτοιας τραγικής απώλειας δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά τουλάχιστον φαίνεται να έχει βρει το σωστό τρόπο σκέψης και μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: