Ταλαντούχα make up artist εξαφανίζει το κεφάλι της ΜΟΝΟ με μακιγιάζ. Δείτε ΠΩΣ το Κατάφερε! - Fanpage

Ταλαντούχα make up artist εξαφανίζει το κεφάλι της ΜΟΝΟ με μακιγιάζ. Δείτε ΠΩΣ το Κατάφερε!

Η μακιγιέζ Mirjana Kika Milosevic από την Σερβία ανέβασε ένα βίντεο που είναι πραγματικά απίθανο. Δημιούργησε μια οφθαλμαπάτη χρησιμοποιώντας μακιγιάζ.

Κάνει το σώμα της να δείχνει ακέφαλο και εντελώς κούφιο. Δεν σας κάνουμε πλάκα.

103

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι σχεδιάζει, ζωγραφίζει και βάφει όλο το έργο μόνη της πάνω στο ίδιο της το σώμα. Κοιτάζεται στον καθρέφτη και προσεκτικά δημιουργεί την οφθαλμαπάτη, με επιδεξιότητα και υπομονή. Ξεκινά κάνοντας το περίγραμμα του κεφαλιού που λείπει και της τρύπας στον λαιμό της. Σε αυτό το στάδιο δείχνει παράξενο και δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς θα συνεχίσει.

Σιγά σιγά τα χρώματα του μακιγιάζ γίνονται όλο και πιο σκούρα και αρχίζει να εμφανίζεται μια τρύπα στον λαιμό της.

104

Τώρα που σχεδίασε την τρύπα έχει έρθει η ώρα να κάνει το κεφάλι της να «εξαφανιστεί». Φυσικά, το ότι έχει πίσω της μαύρο φόντο βοηθά στην οφθαλμαπάτη. Η Milosevic ξεκινά να χρησιμοποιεί μαύρη βαφή για να «σβήσει» το κεφάλι της.

Με κάθε πινελιά η οφθαλμαπάτη γίνεται όλο και πιο ορατή. Η Milosevic παίρνει μια έκφραση ανησυχίας, σαν να ξέρει ότι σύντομα το κεφάλι της δεν θα είναι πλέον ενωμένο με το σώμα.

105

Τελικά η οφθαλμαπάτη ολοκληρώνεται και είναι δύσκολο να την συνηθίσουν τα μάτια μας. Η Milosevic είναι ξεκάθαρα πολύ ταλαντούχα μακιγιέζ. Οι ικανότητες είναι απαράμιλλες, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο. Καθώς κάθεται με μια τεράστια τρύπα στον λαιμό, ένα χέρι μπαίνει στο πλάνο και την ακουμπά στον λαιμό. Είναι πολύ παράξενο, γιατί η οφθαλμαπάτη φαίνεται πολύ αληθινή!

106

Παρ’όλο που πρόκειται απλά για μακιγιάζ, είναι δύσκολο να το συνηθίσουμε και θέλει λίγο χρόνο μέχρι να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που βλέπουμε. Θα πάθετε πλάκα με το βίντεο!

Credit: shareably.co

Αφήστε το σχόλιο σας: