Θα μένατε ποτέ σε ένα Σπιτάκι για Χόμπιτ; Μπείτε μέσα και θα μείνετε άφωνοι! - Fanpage

Θα μένατε ποτέ σε ένα Σπιτάκι για Χόμπιτ; Μπείτε μέσα και θα μείνετε άφωνοι!

Τους τελευταίους μήνες, έχουμε δει απίστευτα πράγματα να γίνονται από τους κατασκευαστές μικροσκοπικών σπιτιών. Έχοντας ήδη γίνει ένας νέος τρόπος ζωής-φαινόμενο, τα μικροσκοπικά σπίτια έχουν εμπνεύσει πολλούς να βγάλουν τα δικά τους σχέδια.

Η σχεδιάστρια και καινοτόμος Kristie Wolfe είχε ήδη βγάλει εις πέρας κάποια πρότζεκτ με μικροσκοπικά σπίτια, όταν της ήρθε η ιδέα να χτίσει ένα χωριό για χόμπιτ έκτασης περίπου 2.000 μέτρων στην Ουάσινγκτον.

Σχεδίασε ένα τέλειο ρουστίκ χώρο με σκοπό να παρέχει στους πελάτες άνεση και ηρεμία. Δείτε τη λίστα της Kristie στο Airbnb για περισσότερες πληροφορίες.

Στη συνέχεια ακολουθούν φωτογραφίες από το εσωτερικό των απίθανων αυτών σπιτιών!

3

Η Kristie Wolfe είναι από το Idaho και έχει πολλές εφευρετικές ικανότητες. Ανάμεσα τους είναι το χτίσιμο μικροσκοπικών σπιτιών και η δημιουργία ρούχων.

Έχτισε το πρώτο της σπίτι μερικά χρόνια πριν – και τώρα έχει κάνει καταπληκτική πρόοδο μετά την πρώτη της προσπάθεια…

4

Μια ολόκληρη κοινότητα δημιουργήθηκε σε βάση το Shire, την ήρεμη αγροτική περιοχή όπου κατοικούν τα χόμπιτ στο αριστούργημα φαντασίας «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών».

5

Βρίσκεται στην περιοχή Orondo, στην Ουάσινγκτον.

Είναι διαθέσιμα για ενοικίαση μέσω της σελίδας του Airbnb.

6

Αλλά σε αντίθεση με το φανταστικό Shire, αυτά τα μικρά διαμερίσματα δεν είναι βρώμικα και δεν βρίσκονται κάτω από το έδαφος.

7

Δεν είναι «βρώμικες, υγρές τρύπες, γεμάτες με σκουλήκια και μια γλοιώδη μυρωδιά», γράφει η Kristie. «Είναι τρύπες για χόμπιτ, και αυτό σημαίνει άνεση.»

8

Κάθε σπιτάκι έχει μέγεθος 26 τ.μ. περίπου και είναι μισοθαμμένο σε μια πλαγιά.

Με θέα την οροσειρά Cascade, τα σπίτια είναι φανταστικά καταφύγια, ένα υπέροχο μέρος που προσφέρει ηρεμία.

9

Καλυμμένο με σανίδες από κέδρο στο στυλ των Tudor, και με την τυπική, στρογγυλή πόρτα των χόμπιτ, κάθε διαμέρισμα έχει ένα κρεβάτι king-size, σαλόνι σε ρουστίκ στυλ, και μπάνιο.

Έχει ακόμη και πέτρινο τζάκι και ξύλινο νεροχύτη σκαλισμένο στο χέρι!

10

Το χωριό θα ολοκληρωθεί στα μέσα του χρόνου, και οι επισκέπτες θα μπορέσουν επιτέλους να απολαύσουν τα οφέλη της ήρεμης ζωής στην εξοχή.

11

Αφήστε το σχόλιο σας: