Την Ακολουθεί αλλά Εκείνη δεν έχει Καταλάβει τίποτα. Προσέξτε τώρα τι γίνεται μόλις Γυρίσει... - Fanpage

Την Ακολουθεί αλλά Εκείνη δεν έχει Καταλάβει τίποτα. Προσέξτε τώρα τι γίνεται μόλις Γυρίσει…

Όταν προκύπτει άμεση ανάγκη, το καλύτερο φυσικά είναι να ζητάμε τη βοήθεια των αρχών καλώντας το 100 – αλλά όταν μια κατάσταση ζωής ή θανάτου κρίνεται στο δευτερόλεπτα, αυτό μπορεί απλά να μην είναι αρκετά γρήγορο.

Το OnCamera είναι μια νέα εφαρμογή για το κινητό η οποία βοηθά εν δυνάμει θύματα να αποφύγουν τον κίνδυνο από τρίτους ή να διώξουν κάποιον που τους επιτίθεται. Τα άτομα αυτά μπορούν να καλούν έναν εκπαιδευμένο αξιωματικό όταν αισθάνονται κίνδυνο από το κινητό τους και εκείνος θα επεμβαίνει αμέσως για λογαριασμό τους, με βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Οι αξιωματικοί του OnCamera χρησιμοποιούν GPS και streaming video για να συνδέσουν τους χρήστες με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Είναι μία πανέξυπνη ιδέα – παρόλο που ο αξιωματικός δεν βρίσκεται στο σημείο αυτοπροσώπως, μπορεί να δει τη σκηνή καθώς εκτυλίσσεται από την οθόνη του κινητού του θύματος.

Για κάποιον που πάει να επιτεθεί, αυτό και μόνο ίσως είναι αρκετά τρομακτικό για να μην κάνει περαιτέρω κίνηση. Το OnCamera χρηματοδοτείται αυτή τη στιγμή από δωρεές και είναι διαθέσιμο σε δωρεάν δοκιμαστική έκδοση για περιορισμένο χρόνο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως λειτουργεί:

On Camera

Has anyone every heard or even used this????Not a bad ideaUPDATE: wow, this post has reached almost 45Mio people through our modest little site, with over 500K shares! It appears that you have to go to their website https://www.oncamera.co/ and register yourself before getting access. Having said that, please understand that we are really unable to respond to all the comments and messages that you guys have been sending our way. Please refer to their website for details.

Δημοσιεύτηκε από Clarissa & Thomas Lehmann στις Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Αφήστε το σχόλιο σας: