Την Κορόιδευαν Τόσο Άσχημα για τα Κιλά της που Αναγκάστηκε να Αλλάξει Σχολείο. Σήμερα Όμως μετά το Χειρουργείο Μεταμορφώθηκε και Παίρνει την πιο Γλυκιά Εκδίκηση! - Fanpage

Την Κορόιδευαν Τόσο Άσχημα για τα Κιλά της που Αναγκάστηκε να Αλλάξει Σχολείο. Σήμερα Όμως μετά το Χειρουργείο Μεταμορφώθηκε και Παίρνει την πιο Γλυκιά Εκδίκηση!

O Tom μεγάλωσε μόνος του την κόρη του, Haleigh. Η Haleigh είχε εθισμό στο φαγητό από όσο θυμάται τον εαυτό της αλλά είχε πάντα τον Tom στο πλευρό της να την στηρίζει. Στα πιο βαριά της, ζύγιζε 130 κιλά και αντιμετώπιζε καθημερινά πολλά προβλήματα. 

Δυσκολευόταν πολύ να βρει ρούχα που να της κάνουν και δεν μπορούσε να ανέβει ούτε στο τρενάκι γιατί δεν έκλεινε η ζώνη. Είχε επίσης υψηλή πίεση και χοληστερόλη, προβλήματα στην καρδιά και πολυκυστικές ωοθήκες.

Εκτός από αυτό, έπρεπε να υπομένει το συνεχές bullying. Την κορόιδευαν και την γελοιοποιούσαν τόσο άσχημα που αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο. Δοκίμασε κάθε δίαιτα αλλά τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα.

Τελικά, έκανε βαριατρική επέμβαση και είχε αποτέλεσμα. Κατάφερε να χάσει το μισό της βάρος και να αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες. Αλλά και πάλι, υπήρχε ένα κομμάτι του σώματός της που δεν μπορούσε να αλλάξει με τίποτα.

Μέχρι την ηλικία των 23, ο Tom ήταν έτοιμος να της κάνει ένα δώρο που θα ‘ολοκλήρωνε’ την μεταμόρφωσή της. ‘Είχε κάνει το δικό της κομμάτι. Εάν μπορούσα να κάνω και εγώ κάτι για να την βοηθήσω, θα το έκανα με μεγάλη χαρά. Ήθελα απλά να είναι χαρούμενη.’

Δείτε την εκπληκτική της μεταμόρφωση στο βίντεο που ακολουθεί: 

Αφήστε το σχόλιο σας: