Το 3χρονο Κορίτσι Ζούσε με έναν Όγκο 2 Κιλών στο Πρόσωπο του! Δείτε την Μετά την Επέμβαση και θα Μείνετε Άφωνοι! - Fanpage

Το 3χρονο Κορίτσι Ζούσε με έναν Όγκο 2 Κιλών στο Πρόσωπο του! Δείτε την Μετά την Επέμβαση και θα Μείνετε Άφωνοι!

Η Melyssa Braga ζει στην Βραζιλία και είναι τριών χρονών. Επειδή είχε έναν πολύ μεγάλο όγκο που μεγάλωνε στο πρόσωπό της, την μετέφεραν στις ΗΠΑ για να τον αφαιρέσει. Μετά από ένα χειρουργείο δέκα ωρών, η Melyssa μπορεί επιτέλους να ζει μια φυσιολογική ζωή. 

Ο Dr. G.E. Ghali είπε πως ο όγκος της ζύγιζε περίπου 2,25 κιλά ενώ η ίδια ζύγιζε μόλις 11! Το χειρουργείο της έγινε δυνατό από τον Dr. Celso Palmier, επίκουρο καθηγητή στο Τμήμα Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής στο κέντρο LSU Health Sciences Center στο Shreveport του Λος Άντζελες, ο οποίος είδε ένα άρθρο για την μικρή Melyssa και κανόνισε την επέμβαση.

Καθώς μεγαλώνει, η Melyssa θα χρειαστεί και άλλες επεμβάσεις για να διορθώσει την εμφάνιση του προσώπου της, οπότε η μάχη της με τον όγκο αυτό δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί:

Τελικά, η Melyssa θα χρειαστεί ένα σαγόνι τιτανίου για να αντικαταστήσει το κόκαλο που της αφαίρεσαν αλλά η ζωή της μπορεί επιτέλους να είναι φυσιολογική!

Credit: relayhero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: