Το 80% των Γυναικών ΔΕΝ απολαμβάνουν το Σεξ με τον Σύντροφό τους. Δείτε ΤΙ φταίει και ΤΙ μπορείτε να Κάνετε γι'αυτό! - Fanpage

Το 80% των Γυναικών ΔΕΝ απολαμβάνουν το Σεξ με τον Σύντροφό τους. Δείτε ΤΙ φταίει και ΤΙ μπορείτε να Κάνετε γι’αυτό!

Σύμφωνα με θεραπεύτρια του σεξ και κλινική ψυχολόγο από την Μελβούρνη, μόνο το 20% των γυναικών έρχονται σε οργασμό μόνο μέσα από την διείσδυση. «Οι νεαροί άντρες αγνοούν πολλά για τις γυναίκες και το πώς διευκολύνουν τον οργασμό τους. Γιατί ο άντρας δεν δίνει οργασμό στην σύντροφο του, τον διευκολύνει», είπε η Dr Janet Hall.

«Το σεξ θα έπρεπε να έχει να κάνει με το να δίνεις και να παίρνεις ευχαρίστηση για ολόκληρο το σώμα – όχι μόνο τα γεννητικά όργανα και σίγουρα όχι μόνο το εσωτερικό του κόλπου.»

93

Η Dr Hall πιστεύει ότι η ιδέα της διείσδυσης σαν νούμερο ένα θέμα στο σεξ είναι επιβλαβής. «Η διείσδυση είναι το αντρικό μοντέλο του ιδανικού σεξ και οι άντρες ξεχνάνε ότι αυτό που μετρά είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός», είπε.

«Στην κλινική μου, οι περισσότερες γυναίκες λένε ότι χρειάζονται διέγερση της κλειτορίδας με οποιοδήποτε τρόπο για να έρθουν σε οργασμό. Παρ’όλο που κάποιες μπορούν να ερεθιστούν με τα δάχτυλα του συντρόφου ή με δονητή και να έχουν οργασμό στα σημεία G και Α (κοντά στον τράχηλο).»

94

Η Dr Halla συγκεντρώνει δεδομένα εδώ και 15 χρόνια μέσω ενός ερωτηματολόγιου στην ιστοσελίδα της και δείχνει ότι το 80% των γυναικών χρειάζονται κάτι άλλο για να τους βοηθήσει να έρθουν σε οργασμό, όπως φιλιά, μασάζ, χρήση δονητών, διέγερση της κλειτορίδας και στοματικό έρωτα.

Η Dr Hall είπε ότι ο όρος «προκαταρκτικά» δεν πρέπει να χρησιμοποιείται, γιατί υπονοεί ότι δεν αποτελεί σημαντικό κομμάτι της σεξουαλικής εμπειρίας της γυναίκας. Επίσης, είπε ότι κάποιες γυναίκες αισθάνονται ντροπή όταν δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό μόνο μέσω της διείσδυσης και αυτό τις κάνει να πιστεύουν ότι πρέπει να προσποιηθούν.

«Αυτή την αίσθηση την δημιουργούν οι ταινίες και τα βιβλία, όπου η γυναίκα φαίνεται να έρχεται σε οργασμό με μια ανάσα και μόνο.»

95

Η Dr Hall προτείνει στις γυναίκες να μην πιέζονται και να διασκεδάζουν, ώστε το σεξ να είναι μια καλύτερη εμπειρία. «Διαβάστε βιβλία και βρείτε σελίδες στο διαδίκτυο που σας ενθαρρύνουν να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα. Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας.»

Η Jane Untamed, εκπαιδεύτρια ενηλίκων και συγγραφέας, είχε μιλήσει σχετικά με το πώς να διατηρούμε την φλόγα μιας σχέσης αναμμένη. Προτείνει οι σύντροφοι να εξερευνούν νέες φαντασιώσεις και φετίχ. «Δοκιμάστε τη σκηνή από μια ταινία που είδατε μαζί. Βρείτε κοινά βίτσια.»

96

«Όλο και περισσότεροι γίνονται πιο ανοιχτοί σε πιο πρόστυχους τρόπους έκφρασης της σεξουαλικότητας – είτε πρόκειται για ελαφρύ σαδομαζοχισμό, είτε για ερωτικό θέατρο, είτε για ένα πάρτι με σέξι θέμα. Βγείτε από την ζώνη άνεσης σας – συχνά εκεί μπορεί να κρύβεται η μαγεία.»

Η Dr Nikki Goldstein επίσης μίλησε για άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό σεξ. Εξήγησε ότι παρ’όλο που τα αγγίγματα και τα φιλιά μπορεί να είναι πολύ σημαντικά στο ξεκίνημα μιας σχέση, μπορεί να φθίνουν με το πέρασμα του χρόνου, που σημαίνει ότι σύντροφοι πρέπει να δουλέψουν για να τα επαναφέρουν στη σχέση.

«Είμαστε μια υπερ-σεξουαλική κοινωνία που δεν ενσωματώνει πολύ άγγιγμα. Αυξάνοντας το άγγιγμα, πετυχαίνουμε μεγαλύτερη οικειότητα και αυτό βοηθά τις γυναίκες να διεγερθούν», είπε.

97

98

«Τα φιλιά και τα αγγίγματα είναι ένας τέλειος τρόπος για να αναζωογονήσετε την σεξουαλική σας ζωή.» H Dr Goldstein είπε ότι επίσης πρέπει να επικεντρωθείτε στο να κάνετε το σεξ ευχαρίστηση, να δοκιμάζετε νέα πράγματα και να δείτε τι πιάνει.

«Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με την ευχαρίστηση και να δοκιμάσετε νέα πράγματα που θέλετε όντως να κάνετε και όχι αυτά που νομίζετε ότι πρέπει. Εξερευνήστε πράγματα για χάρη της σωματικής ευχαρίστησης, όχι επειδή είναι ταμπού.»

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: