Το απόλυτο ΣΟΚ! Μητέρα τύλιξε το μωρό της σε πλαστική σακούλα και το ταχυδρόμησε στο ορφανοτροφείο - Fanpage

Το απόλυτο ΣΟΚ! Μητέρα τύλιξε το μωρό της σε πλαστική σακούλα και το ταχυδρόμησε στο ορφανοτροφείο

Μια 24χρονη μητέρα ερευνάται, γιατί φέρεται να ταχυδρόμησε την νεογέννητη κόρη της σε ένα ορφανοτροφείο στην νοτιοανατολική Κίνα την Τετάρτη. Η μητέρα, της οποίας το επώνυμο είναι Luo, παραδέχτηκε ότι τύλιξε την κόρη της σε πλαστική σακούλα. Αυτή την στιγμή κρατείται για εγκατάλειψη παιδιού, σύμφωνα με το μπλογκ της τοπικής αστυνομίας.

Το μωρό βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση. Ο οδηγός που ανακάλυψε το μωρό βρισκόταν στον δρόμο για τον Fuzhou της επαρχίας Jin’an και ανησύχησε ακούγοντας τσιρίδες από ένα πακέτο. Η θερμοκρασία είχε φτάσει τους 36 βαθμούς εκείνη τη μέρα και το μωρό ήταν καταϊδρωμένο.

Ενώ περίμεναν την αστυνομία να φτάσει, οι κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν να ενυδατώσουν το μωρό ακουμπώντας βρεγμένο βαμβάκι στο στόμα του. Το βίντεο που τραβήχτηκε από ένα κινητό έγινε viral στα κινεζικά κοινωνικά δίκτυα.

Σε συνέντευξη στο CNN, ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου της επαρχίας Jin’an, όπου μεταφέρθηκε το μωρό, είπε: «Η αστυνομία αναγνώρισε τη μητέρα, η οποία είπε ότι θα έπαιρνε το μωρό στο σπίτι.»

Ένας χρήστης κατέκρινε την απόφαση της αστυνομίας σχολιάζοντας τη στην κινεζική ιστοσελίδα Weibo: «Δίνετε το μωρό πίσω στους γονείς – για να την εγκαταλείψουν ξανά;»

Δυστυχώς, σύμφωνα με το CNN, οι πολιτικές της Κίνας σχετικά με τον σχεδιασμό οικογένειας και η πολιτιστική προτίμηση στα αγόρια αφήνει τα κορίτσια σε κίνδυνο εγκατάλειψης.

https://www.youtube.com/watch?v=gRagwQODW6Q

Credit: nypost.com

Αφήστε το σχόλιο σας: