Το εξόγκωμα στο χέρι του είχε γίνει σαν "ηφαίστειο" αλλά φοβόταν να πάει στο γιατρό. Όταν τελικά έμαθε την διάγνωση, πάγωσε.... - Fanpage

Το εξόγκωμα στο χέρι του είχε γίνει σαν «ηφαίστειο» αλλά φοβόταν να πάει στο γιατρό. Όταν τελικά έμαθε την διάγνωση, πάγωσε….

Γκρίνια. Γκρίνια. Γκρίνια. Είναι ενοχλητικό μερικές φορές όταν κάποιος σας λέει ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα έτσι; Αλλά το να τους ακούτε, μπορεί να είναι καλύτερο από το να πρέπει να ακούσετε «Σου το είχα πει» αργότερα! Ο Brian Walker, 43 ετών, είχε ένα ασυνήθιστο πρήξιμο στο χέρι του. Θεώρησε ότι ήταν απλώς ένα τσίμπημα από έντομο, αλλά η σύζυγός του Helen, συνέχισε να τον υποκινεί να πάει στο γιατρό.

1

Όταν ο Brian αρνήθηκε να κάνει κάτι γι’ αυτό, η Helen προγραμμάτισε ένα ραντεβού γι’ αυτόν – και έσωσε τη ζωή του. Το πρήξιμο, δεν ήταν ένα απλό δάγκωμα εντόμου, ήταν μια επιθετική μορφή καρκίνου που ονομάζεται φλεγμονώδης μυοϊνοβλαστικός όγκος (IMT).

2

Έχουν υπάρξει μόνο τέσσερις τέτοιες περιπτώσεις αυτού του καρκίνου που έχουν αναφερθεί στον κόσμο πριν από τον Brian. Σύντομα, ο καρκίνος θα εξαπλώνονταν και σε άλλα μέρη του σώματός του. Ο Brian προγραμμάτισε χειρουργική επέμβαση.

3

Το μικρό πρήξιμο στο χέρι του, είχε μεγαλώσει και είχε περίπου το μέγεθος ενός εγκεφάλου και ήταν ρευστό. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, οι γιατροί έπρεπε να αφαιρέσουν το υγιές δέρμα και τον μυϊκό ιστό για να βγάλουν τον μαζικό όγκο έξω.

4

Το μέγεθος της πληγής ήταν τόσο μεγάλο, που οι γιατροί έπρεπε να χρησιμοποιήσουν το δέρμα από την πλάτη του Brian για να το καλύψουν. Εδώ είναι οι εικόνες πριν και μετά. Ο Brian παραδέχεται ότι χαίρεται που τελικά πήγε στον γιατρό. Η Helen είναι επίσης ευχαριστημένη – όπως μπορείτε να φανταστείτε!

5

Είναι καλό να γκρινιάζετε στους αγαπημένους σας για ιατρικά θέματα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα για τον Brian, αν δεν είχε ακούσει τη σύζυγό του.

Credit: RelayHero

Αφήστε το σχόλιο σας: