Το μεγάλο φίδι πιάνει το μικρό για να το φάει, αλλά όταν προσπαθεί να το καταπιεί ολόκληρο; Δείτε ΤΙ παθαίνει και θα αηδιάσετε! - Fanpage

Το μεγάλο φίδι πιάνει το μικρό για να το φάει, αλλά όταν προσπαθεί να το καταπιεί ολόκληρο; Δείτε ΤΙ παθαίνει και θα αηδιάσετε!

Ένα τρομακτικό βίντεο δείχνει ένα δηλητηριώδες φίδι να βγάζει από το στομάχι του ένα πολύ μεγαλύτερο σε μήκος φίδι, που είχε προσπαθήσει να καταπιεί ολόκληρο. Το ασυνήθιστο βίντεο δείχνει ένα κοινό φίδι της Ινδίας να πιάνεται από έναν άντρα σε φάρμα στη Kerala της Ινδίας. Το φίδι είχε προσπαθήσει να καταπιεί ένα πράσινο φίδι, πολύ μεγαλύτερου μήκους.

Ο Sujith Wayanad, ένας εθελοντής που ασχολείται με τη διάσωση φιδιών και συνεργάζεται με το τμήμα προστασίας δασικών περιοχών, κλήθηκε για πιάσει το φίδι.

Ο ίδιος δήλωσε: «Εργάτες που δούλευαν στη φάρμα, μόλις είδαν το φίδι τρόμαξαν και ειδοποίησαν το τμήμα προστασίας δασικών περιοχών και στη συνέχεια εκείνοι επικοινώνησαν μαζί μου. Όταν έφτασα στο σημείο, ανακάλυψα ότι το φίδι είχε κρυφτεί σε πυκνούς θάμνους. Κατάφερα να το βγάλω τραβώντας την ουρά του. Τότε παρατήρησα ότι ο κορμός του φιδιού ήταν καμπυλωτός και κατάλαβα ότι είχε φάει ένα πολύ μεγαλύτερο φίδι.»

1

2

Ο Sujith δήλωσε: «Το φίδι που έπιασα έβγαλε στη συνέχεια το φίδι που είχε καταπιεί ολόκληρο. Ήταν κατά 40 εκατοστά μεγαλύτερο σε μήκος.»

Το πράσινο φίδι είναι ήπια δηλητηριώδες και τρέφεται με βάτραχους και σαύρες, ενώ το καφέ φίδι που πιάστηκε είναι δηλητηριώδες που εντοπίζεται κυρίως σε ζούγκλες. Ο εθελοντής αργότερα απελευθέρωσε το καφέ φίδι σε κοντινή δασική περιοχή.

3

4

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: