Το μήνυμα Που Εξόργισε Την Παρουσιάστρια: «Νικολούλη ψόφα»! - Fanpage

Το μήνυμα Που Εξόργισε Την Παρουσιάστρια: «Νικολούλη ψόφα»!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη ήταν η Αγελική Νικολούλη με ένα μήνυμα, το οποίο πιθανότατα δημοσιεύθηκε στο Twitter και το οποίο φέρεται να έχει γράψει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Η ίδια η Δήμητρα Πισπιρίγκου αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο την Αγγελική Νικολούλη και της είπε πως δεν είναι η ίδια που κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο προφίλ, τονίζοντας πως αυτό που τη νοιάζει είναι να μάθει «την πραγματική αλήθεια». Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως το συγκεκριμένο προφίλ απενεργοποιήθηκε αμέσως μετά την δημόσια αναφορά που έκανε σε αυτό η παρουσιάστρια της εκπομπής!

«Σας καίνε οι θάνατοι των τριών παιδιών. Δεν είναι πράγματα αυτά» της απάντησε η Αγελική Νικολούλη η οποία συνομίλησε και με τη μητέρα η οποία της είπε να μιλήσει με την Ασφάλεια και να ψάξει για τον ρόλο του Μάνου Δασκαλάκη στην υπόθεση!

Απολογία στην ανακρίτρια της 33χρονης γυναίκας από την Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της στο Νοσοκομείο Παίδων, Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

ΠΗΓΗ

 

Αφήστε το σχόλιο σας: