Το μωρό της ήταν υγιέστατο μέχρι που ένας φίλος της ήρθε στο σπίτι και έκανε ΚΑΤΙ που θα την στοιχειώνει για πάντα... - Fanpage

Το μωρό της ήταν υγιέστατο μέχρι που ένας φίλος της ήρθε στο σπίτι και έκανε ΚΑΤΙ που θα την στοιχειώνει για πάντα…

To να φιλάνε ένα μωρό είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν σκέφτονται πολύ πριν το κάνουν. Και ποιος μπορεί να αντισταθεί  όταν ένας φίλος ή συγγενής φέρνει το νέο και χαριτωμένο μέλος της οικογένειάς του; Αλλά είναι η δουλειά του γονιού να προστατεύει το μωρό του από τους διάφορους κινδύνους. 

Η Samantha Rodgers, μία μητέρα από το Des Moines, πέρασε μία εφιαλτική κατάσταση με τον γιο της, Juliano, που θα μπορούσε να αποτραπεί. Το στόμα του ενός έτους γιου της καλύφτηκε με πληγές που γρήγορα μεταφέρθηκαν στα χέρια, τον λαιμό και την κοιλιά. 

43

Όταν η Samantha τον πήγε στον γιατρό, της είπε να μην ανησυχεί και πως μάλλον θα ήταν ένας απλό πυρετός. Αλλά ο Juliano πονούσε πολύ και η κατάστασή του συνέχισε να χειροτερεύει. Επειδή η αγωγή του γιατρού δεν είχε αποτελέσματα, η Samantha πήγε τον γιο της σε έναν άλλο παιδίατρο.

Μόνο τότε έγινε η διάγνωση της ασθένειάς του. Το στόμα του καθαρίστηκε, το σάλιο του εξετάστηκε για έρπη και βγήκε θετικό. Η Samantha δεν μπορούσε να το πιστέψει και γρήγορα έψαξε περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του γιου της.

Ανακάλυψε πως κάποιος που είχε ήδη τον ιό είχε κολλήσει τον γιο της χωρίς να το καταλάβει, είτε δίνοντάς του ένα φιλί ή απλά κρατώντας τον στα χέρια του. Συνήθως οι πληγές του έρπη θεραπεύονται μέσα σε 8 με 10 μέρες αλλά μπορούν πολλοί εύκολα να εξαπλωθούν με την επαφή.

44

Από την στιγμή που μολυνθεί από τον ιό, ο φορέας θα τον έχει για πάντα γιατί δεν υπάρχει κάποια γνωστή θεραπεία. Γι’αυτό και είναι σημαντικό να προστατεύουμε τα μικρά παιδιά, ειδικά στην αρχή της ζωής τους, γιατί το ανοσοποιητικό τους δεν είναι αρκετά δυνατό για να τον αντιμετωπίσει.

Ο Juliano θα βγει σύντομα από το νοσοκομείο και η μητέρα του ελπίζει να αναρρώσει πλήρως. Έφτιαξε και μία σελίδα στο GoFundMe για να μαζέψει χρήματα για την θεραπεία του. Η νεαρή μητέρα θέλει όλοι να μάθουν γι’αυτόν τον κίνδυνο έτσι ώστε καμία μητέρα να μην χρειαστεί να περάσει όσα πέρασε.

Βοηθήστε να διαδοθεί το μήνυμά της!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: