Το μωρό της πέθανε με τραγικό τρόπο εξαιτίας μιας κουβέρτας. Τώρα προειδοποιεί όλους τους γονείς για ΑΥΤΟΝ τον κίνδυνο! - Fanpage

Το μωρό της πέθανε με τραγικό τρόπο εξαιτίας μιας κουβέρτας. Τώρα προειδοποιεί όλους τους γονείς για ΑΥΤΟΝ τον κίνδυνο!

Μια μητέρα από την Ουάσιγκτον, της οποίας ο 7 μηνών γιος πέθανε σε τραγικό δυστύχημα την Δευτέρα, μοιράστηκε την θλίψη της στο Facebook, σαν προειδοποίηση για τους άλλους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά τους να κοιμούνται με κουβέρτες.

Η Jordan DeRosier, της οποίας ο μικρότερος γιος, Sloan, ανακαλύφθηκε με την κουβέρτα γύρω από το κεφάλι, είπε ότι μοιράστηκε τον πόνο της με τον κόσμο, επειδή οι σχολιαστές άρχισαν να κατηγορούν τα εμβόλια για τον θάνατο του μωρού της.

«Αρχικά δεν ήθελα να εξηγήσω με λεπτομέρεια τις συνθήκες του θανάτου του, εξαιτίας της ενοχής και του φόβου μου μην με κατακρίνουν», έγραψε η DeRosier στις 4 Ιουλίου. «Αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να προσπαθήσει να ρίξει το βάρος εκεί που δεν ανήκει.»

Η DeRosier εξήγησε ότι έβαλε τον Sloan για ύπνο με μια κουβέρτα που είχε φτιάξει η προγιαγιά της και με μια ακόμη γκρι κουβέρτα που του άρεσε από τότε που γεννήθηκε.

«Πήραν την γκρι κουβέρτα με την οποία τον βρήκαν στο κεφάλι», δημοσίευσε. «Την είχε τραβήξει από τα κάγκελα της κούνια και είχε κολλήσει. Δεν πιστεύεις ποτέ ότι θα σου συμβεί. Δεν πιστεύεις ποτέ ότι θα είναι το μωρό σου.

Σας παρακαλώ, μην βάζετε τα μωρά μας στο κρεβάτι με κουβέρτες. Σας παρακαλώ. Ήταν 7 μηνών, νόμιζα ότι επειδή μπουσουλούσε, στεκόταν μόνος του και σκαρφάλωνε, ότι θα ήταν εντάξει με μια κουβέρτα.»

Η δημοσίευση συνοδεύεται από μια φωτογραφία της DeRosier να κρατά τον μεγαλύτερο γιο της, Rowan. «Αυτό είναι το πρόσωπο της τεράστιας, αφάνταστης θλίψης, το πρόσωπο του καημού, της ραγισμένης καρδιάς, της ενοχής.

Ποτέ δεν θα σταματήσω να αισθάνομαι υπεύθυνη. Θα το ζω ξανά και ξανά για το υπόλοιπο της ζωής μου γνωρίζοντας ακριβώς τι θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά», έγραψε. «Σας παρακαλώ, μάθετε από το δικό μου λάθος.»

Η δημοσίευση αυτή έχει κοινοποιηθεί πάνω από 10.700 φορές και έχει πάνω από 13.000 αντιδράσεις.

Credit: nypost.com

Αφήστε το σχόλιο σας: