Το Ζευγάρι Έφερε στον Κόσμο ένα Αγοράκι!'Οταν η Μαμά Ζήτησε να ο δει η Νοσοκόμα Αρνήθηκε να της το Δείξει Γιατί... - Fanpage

Το Ζευγάρι Έφερε στον Κόσμο ένα Αγοράκι!’Οταν η Μαμά Ζήτησε να ο δει η Νοσοκόμα Αρνήθηκε να της το Δείξει Γιατί…

Η Lacey και ο Charles Buchanan, ενθουσιάστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι θα έφερναν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Στο υπερηχογράφημα των 18 εβδομάδων όμως, τα πράγματα πήραν μια τρομακτική τροπή για το ζευγάρι από το Tennessee.

Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι το μωρό, Christian, θα γεννιόταν με ένα χείλος και με άλλες πιθανές σπάνιες συνθήκες.

Η Lacey είχε αγαπήσει πολύ το αγέννητο μωρό της, παρά τις πιθανές προκλήσεις. Η έκτρωση δεν ήταν ποτέ επιλογή.

Καθώς η ημερομηνία γέννας έφτανε, οι γιατροί δεν είχαν ακόμα πραγματικές απαντήσεις. Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο του 2011, το παιδάκι γεννήθηκε με καισαρική τομή, επειδή ήταν αβέβαιο το αν θα μπορούσε να αναπνεύσει μόνο του.

Ευτυχώς, ο μικρός ανέπνεε κανονικά. Η μητέρα ρώτησε τους γιατρούς πώς ήταν ο γιος της, αλλά κανείς δεν της απαντούσε. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές ήταν εντελώς σιωπηλοί. Ρώτησαν αν ήθελε να τον δει, μόνο στα γρήγορα.

Όταν η Lacey κράτησε για πρώτη φορά τον Christian, ήταν τυλιγμένος και είχε λευκή γάζα που κάλυπτε τα μάτια του. η Lacey κατάλαβε ότι η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή, αλλά ήταν ακόμη τέλειος για εκείνη.

Στο τέλος, η Lacey αντίκρισε την αλήθεια – ότι ο Christian είχε κομμάτια ιστού, εκεί που θα έπρεπε να είναι τα μάτια του. Γεννήθηκε χωρίς μάτια.

Τέσσερις μέρες αργότερα, η Lacey βρήκε τον άντρα της να κλαίει στο δωμάτιο του νοσοκομείου. «Ο Charles είπε ότι ένας γιατρός είχε έρθει και είπε: Το παιδί σας είναι τυφλό και δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε. Έτσι είναι!», δήλωσε η Lacey. «Δεν κάναμε ερωτήσεις, τίποτα».

Ο Christian, είναι τώρα 5 χρονών. Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο.

https://youtu.be/OsUl7J9XG60

Αφήστε το σχόλιο σας: