Τον πλησίασε ένας έγχρωμος νεαρός και του έκανε μια παράξενη ερώτηση. Η απάντησή του; Απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ..! - Fanpage

Τον πλησίασε ένας έγχρωμος νεαρός και του έκανε μια παράξενη ερώτηση. Η απάντησή του; Απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ..!

Ένας άντρας από το Μέμφις, ψώνιζε στο τοπικό κατάστημα όταν προσεγγίστηκε από έναν έφηβο. Αφού μίλησαν για λίγα λεπτά, ο άνθρωπος ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει.

Σύμφωνα με την Mad World News, ο Matt White ήταν για ψώνια όταν συναντήθηκε με τον 16χρονο Chauncy Jones. Ο έφηβος του είπε ότι είχε μπει στο κατάστημα για να δει αν μπορούσε να φάει κάτι.

Ο White άρχισε να μιλάει στον έφηβο λίγο περισσότερο και τον άγγιξε η ιστορία του. Αντί να του αγοράσει απλά ένα κουτί με ντόνατς, αποφάσισε να κάνει κάτι περισσότερο. Περιέγραψε το περιστατικό σε μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook:

«Μόλις συναντήθηκα με έναν νεαρό που με ενέπνευσε. Το όνομά του είναι Chauncy Jones. Είναι 16 ετών από το Μέμφις. Με πλησίασε ενώ ήμουν για ψώνια και με ρώτησε αν θα μπορούσε να με βοηθήσει να μεταφέρω τις τσάντες μου στο αυτοκίνητό μου με αντάλλαγμα να του αγοράσω μερικά ντόνατς.

Αυτό το παιδί έμοιαζε πολύ απογοητευμένο. Φαινόταν ντροπιασμένος, πεινασμένος και καταπονημένος. Η καρδιά μου έλεγε δυνατά ναι! Αλλά σε αυτόν είπα… ναι μάγκα, θα σου πάρω… Τον ρώτησα αν ήταν για εκείνον και είπε ότι είχε έρθει εδώ με την ελπίδα ότι κάποιος θα του αγοράσει κάτι για φαγητό επειδή αυτός και η μητέρα του δεν είχαν τίποτα στο σπίτι. Δεν είχε τηλέφωνο ούτε χρήματα και εξαρτιόταν από την συμπεριφορά ενός ξένου ακόμη και για την μετακίνησή του με το λεωφορείο.»

1

«Έτσι, αυτός και εγώ κάναμε ένα ξεφάντωμα αγορών. Διασκεδάσαμε τόσο πολύ! Πήραμε δημητριακά και πατατάκια, κατεψυγμένα λαχανικά, πίτσες, πεπόνια και ζυμαρικά, βούτυρο, γάλα, σαπούνι, οδοντόβουρτσες και άλλα πράγματα. Όλη την ώρα μιλούσαμε και μου είπε πως πηγαίνει στο σχολείο και προσπαθεί να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη μαμά του να πληρώσει το ενοίκιο. Αυτό το παιδί ήταν εκπληκτικό.

Ο Chauncy έλεγε ότι είναι φτωχός, αλλά μου είπε ότι κάποια μέρα θα είναι πλούσιος και θα έχει τις δικές του επιχειρήσεις έτσι ώστε να μπορεί να βοηθήσει άλλους ανθρώπους στη γειτονιά του και να τους αγοράσει πράγματα από το σούπερ μάρκετ, όπως αγόρασα εγώ για εκείνον. Ήμουν άναυδος.

Τον μετέφερα στο σπίτι του και όταν φτάσαμε, ήμουν πραγματικά σοκαρισμένος. Δεν έλεγε ψέματα. Αυτός και η μητέρα του δεν είχαν τίποτα. Δεν είχαν καν κρεβάτια ή έπιπλα. Κοιμόνταν σε υπνόσακους, είχαν δύο λάμπες και τίποτα στο ψυγείο τους. Τίποτα. Η μητέρα του ήταν τόσο γλυκιά αλλά πολύ εύθραυστη. Δεν μπορούσα να καταλάβω και πολλά, αλλά είχε κάποια σωματική ή / και νοητική αναπηρία που την την δυσκόλευε να περπατήσει. Νόμιζα ότι θα έκλαιγα.

Καθώς βολέψαμε τα ψώνια στην κουζίνα τους, η ελπίδα επέστρεψε στα μάτια του Chauncy. Ήξερε ότι δεν θα πεινούσε. Έμοιαζε σαν παιδί. Καθώς έφυγα, τον έδωσα μια αγκαλιά και του είπα πόσο πολύ τον αγάπα ο Θεός και ότι θα μεγαλώσει και θα γίνει ένας απίστευτος άνθρωπος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την αγκαλιά. Σήμαινε πολλά για μένα. Θα πρέπει είμαστε ευγνώμονες για τις ευλογίες που έχουμε.»

2

Μετά την ανάρτηση του, ο White ξεκίνησε ένα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για να αγοράσει στον Chauncy μια μηχανή γκαζόν που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να βγάλει λεφτά. Ωστόσο, η ιστορία του έφηβου έγινε γρήγορα δημοφιλής και μαζεύτηκαν πάνω από 300.000 δολάρια για εκείνον και τη μητέρα του.

Credit: AmericaNow

Αφήστε το σχόλιο σας: