Τραγωδία! Η 1η μέρα των διακοπών τους έγινε η τελευταία μέρα της ζωής τους για αυτές τις 5 φοιτήτριες. Αυτό που σοκάρει είναι... - Fanpage

Τραγωδία! Η 1η μέρα των διακοπών τους έγινε η τελευταία μέρα της ζωής τους για αυτές τις 5 φοιτήτριες. Αυτό που σοκάρει είναι…

Η τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς κρύβει πάντα ενθουσιασμό και όλοι θέλουν να απολαύσουν τη μέρα στο μέγιστο. Οι περισσότεροι μαθητές κανονίζουν έξοδο με φίλους, πιθανόν ένα περιπετειώδες ταξίδι. Όμως δεν πάνε πάντα τα σχέδια όπως θα θέλαμε, και κάποιοι δεν επιστρέφουν ποτέ ξανά σπίτι.

Στην ιστορία που ακολουθεί, πέντε κοπέλες πήγαν ένα οδικό ταξίδι και βρήκαν τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Το μοναδικό αντικείμενο που διασώθηκε ήταν ένα κινητό τηλέφωνο, που έκρυβε πολλές χαρούμενες αναμνήσεις.

1

Έπειτα από το χαμό των πέντε κοριτσιών, ένα βράδυ η αδερφή μιας εκ αποθανόντων΄, η Haily, ονειρεύτηκε ότι το κινητό της αδερφής της βρισκόταν κοντά στον τάφο της. Όλοι πίστευαν ότι το δυστύχημα ήταν μια σειρά από αλυσιδωτές συμπτώσεις και όλοι ήταν συγκλονισμένοι.

2

Οι κοπέλες οδηγούσαν με δύο αυτοκίνητα, όταν μία καρότσα αγροτικού έπεσε πάνω στο ένα αυτοκίνητο και όλες έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας σύγκρουσης πολλών οχημάτων. Η μητέρα της Emily ανέφερε στην Haily ότι στα απομεινάρια του τροχαίου δεν υπήρχε κάποιο iPhone και δε την πίστεψε.

3

Η Haily δεν ήθελε να χάσει την πίστη της στο όνειρό της και επισκέφτηκε τον τόπο του δυστυχήματος μετά από κάποιες μέρες. Δεν βρήκε αυτό που έψαχνε. Κάποιες μέρες αργότερα, η αστυνομία επέστρεψε το κινητό της Emily, που είχε βρεθεί στον τόπο του τροχαίου και το είχε κρατήσει για μια εβδομάδα.

4

Το κινητό που ανακαλύφθηκε είχε εκατοντάδες φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων τη φορά που όλη η οικογένεια της Emily την είχε επισκεφτεί στο κολέγιο.

5

6

Κάποιες φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό είχαν τραβηχτεί πολύ πριν από το δυστύχημα. Στα αριστερά φαίνεται ο Neal Hollis με τον οποίο η Emily είχε σχέση και τον αγαπούσε.

7

Η Emily, μια άριστη μαθήτρια στο Harrison High School, ήταν και μαζορέτα στο σχολείο και μετά το θάνατό της δόθηκε σε μια υποτροφία το όνομά της.

8

Μαζί με την Emily έχασαν τις ζωές τους οι τέσσερις φίλες της: η Morgan Bass, η Abbie Deloach, η Catherine Pittman και η Caitlyn Baggett.

9

10

11

12

13

14

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: