Τρεις άντρες εισέβαλαν σπίτι του, τον έδειραν και του έκοψαν το αυτί μετά από καταγγελίες ότι βασανίζει τα σκυλιά του - Fanpage

Τρεις άντρες εισέβαλαν σπίτι του, τον έδειραν και του έκοψαν το αυτί μετά από καταγγελίες ότι βασανίζει τα σκυλιά του

Λένε ότι ήταν αναμενόμενο. Αλλά, μερικές φορές οι άνθρωποι ξεφεύγουν για ότι αυτοί θεωρούν δικαιοσύνη. Ένας 52χρονος κτηνοτρόφος από το Detroit βασανίστηκε. Τον ξυλοκόπησαν και έκοψαν ένα από τα αυτιά. Όλα αυτά σε αντίποινα για την υποψία εμπλοκής του σε κυνομαχίες.

1

Από κάθε άποψη, οι απλοί πολίτες δεν έχουν το δικαίωμα να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τρεις μασκοφόροι προσέγγισαν τον εκτροφέα σκύλων και τον ανάγκασαν να μπει σπίτι του.

2

Στο σπίτι, είχε περίπου δώδεκα σκυλιά που ζούσαν στο υπόγειο, ενώ είχε επίσης 16 σκύλους που ζούσαν στην αυλή.

3

Όλα τα σκυλιά ήταν βρώμικα και αδύναμα. Οι μασκοφόροι άντρες έδεσαν τον εκτροφέα σκύλων και δύο άλλα άτομα. Στη συνέχεια, βασάνισαν τον εκτροφέα σκύλων.

4

Ο εκτροφέας σκύλων κατέληξε με σπασμένα δάχτυλα και μώλωπες και μαχαιρώθηκε με παγοκόφτη. Οι τρεις άνδρες απειλούσαν επίσης να βιάσουν τη γυναίκα και την κόρη του.

5

Οι τρεις δράστες πήραν το ακρωτηριασμένο αυτί του άντρα και διέφυγαν με μίνι-βαν. Ο άντρας δεν έχει καμία σχέση με κυνομαχίες, σύμφωνα με την αστυνομία.

6

Ο αδελφός του θύματος δήλωσε ότι απλά έχει πολλά σκυλιά και τα εκτρέφει.

Credit: RelayHero

Αφήστε το σχόλιο σας: