Τρομακτικό εξωγήινο πλάσμα με 2 ουρές ξεβράστηκε στις ακτές του Μεξικού μετά τον δολοφονικό σεισμό. Σοκαρισμένοι οι επιστήμονες! - Fanpage

Τρομακτικό εξωγήινο πλάσμα με 2 ουρές ξεβράστηκε στις ακτές του Μεξικού μετά τον δολοφονικό σεισμό. Σοκαρισμένοι οι επιστήμονες!

Από το θρυλικό Κράκεν και το τέρας του Λοχ Νες, υπάρχουν πολλές ιστορίες για θαλάσσια τέρατα εδώ και αιώνες. Ενώ αυτά τα πλάσματα φαίνεται να είναι δημιούργημα της φαντασίας μας, συχνά εμπνέονται από πολύ πραγματικά και παράξενα πλάσματα που περιφέρονται στις θάλασσες.

Τον Δεκέμβριο, οι επιστήμονες βρήκαν ένα τέτοιο πλάσμα στις ακτές του Μεξικό.

13

Το πτώμα του παράξενου πλάσματος ξεβράστηκε στην ακτή Laguna Ojo de Liebre. Η όψη του μπέρδεψε τους επιστήμονες που δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είναι. Είχε 2,1 μέτρα μήκος και είχε λέπια σε όλο του το σώμα. Το παράξενο ήταν πως είχε δύο ουρές αντί για μία.

Το μόνο που ήξεραν ήταν πως δεν είχαν ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο. Αφού το μελέτησαν λίγο καλύτερα, τελικά έλυσαν το μυστήριο.

14

Το παράξενο πλάσμα ήταν στην ουσία ένα ζευγάρι από σιαμαίες λευκές φάλαινες, μία πολύ σπάνια σύμπτωση! Κατάλαβαν πως κάτι πρέπει να είχε πάει στραβά στην εγκυμοσύνη και κατά την γέννα. Οι περισσότερες λευκές φάλαινες γεννιούνται τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Οπότε το ότι βρέθηκε τον Δεκέμβριο δείχνει πως είχε γεννηθεί πρόωρα.

15

Αυτό το είδος φάλαινας είναι προστατευμένο και βρίσκεται σε κίνδυνο προς εξαφάνιση λόγω της λαθροθηρίας για διάφορα μέλη του σώματός τους, όπως το κρέας και τα κόκαλα.

16

Οι ερευνητές ελπίζουν πως η μητέρα τους είναι καλά και πως θα προσπαθήσει ξανά να κάνει μωράκια στο μέλλον!

Credit: davidwolfe.com

Αφήστε το σχόλιο σας: