Βιντεοσκόπησε και Δημοσίευσε την Στιγμή που Βίασε ένα Σκυλί. Δεν Περιμένε Όμως ότι ο Κόσμος θα τον Έπιανε και θα τον... - Fanpage

Βιντεοσκόπησε και Δημοσίευσε την Στιγμή που Βίασε ένα Σκυλί. Δεν Περιμένε Όμως ότι ο Κόσμος θα τον Έπιανε και θα τον…

Στο Chengdu της Κίνας, ένας σειριακός βιαστής είναι ελεύθερος. Δεν βίασε όμως παιδιά ή γυναίκες, αλλά σκυλιά. Έκλεψε σκυλιά, τα χτύπησε και τα βίασε. Ανέβασε ακόμα και ένα βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο έδειχνε την στιγμή που τα κακοποιούσε σεξουαλικά.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και πολλοί ζωόφιλοι εξοργίστηκαν και ήθελαν πάρα πολύ να τον τιμωρήσουν. Επειδή αυτό που έκανε δεν απαγορεύεται με βάση τους νόμους της Κίνας, αποφάσισαν να καταστρώσουν ένα σχέδιο.

Τον οδήγησαν σε έναν δημόσιο χώρο και υποδύθηκαν πως ήταν θαυμαστές του. Όταν θεώρησαν πως ήταν η κατάλληλη στιγμή, τον έγδυσαν και άρχισαν να τον χτυπάνε πολύ άσχημα ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον προστατεύσουν.

Δυστυχώς, η Κίνα δεν έχει νόμους για τα ζώα και αυτός ο άντρας αφέθηκε ελεύθερος αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί: 

https://www.youtube.com/watch?v=ZNosfwSgXag&t=2s

Τα ζώα έχουν δικαιώματα και κανένας δεν θα πρέπει να μπορεί να τα κακοποιεί όπως θέλει χωρίς να έχει συνέπειες. Εσείς ποια πιστεύετε θα έπρεπε να είναι η τιμωρία του;

Credit: relayhero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: