Βρέφος εισήχθη εσπευσμένα στην εντατική μετά από αυτό που του έκαναν οι γονείς του. Σοκαρισμένοι οι γιατροί δεν πιστεύουν ότι.. - Fanpage

Βρέφος εισήχθη εσπευσμένα στην εντατική μετά από αυτό που του έκαναν οι γονείς του. Σοκαρισμένοι οι γιατροί δεν πιστεύουν ότι..

Ένας άντρας και μια γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα συνελήφθησαν όταν ένα παιδί ηλικίας 5 μηνών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς. Η αστυνομία λέει ότι ο άντρας κόλλησε το δάχτυλό του βαθιά στο λαιμό του μωρού.

Στη Celeste Paula Marroquin, 20 ετών, και τον Ricardo Perez Salas, 23 ετών, ασκήθηκε δίωξη όταν το μωρό μεταφέρθηκε σε παιδιατρική ΜΕΘ σε νοσοκομείο στο Greenville της Νότιας Καρολίνας με σοβαρό στοματικό τραύμα στις 13 Ιουνίου.

Η Marroquin κατηγορήθηκε για παραμέληση παιδιού και κρατείται με εγγύηση 20.000 δολαρίων, σύμφωνα με την WSPA. Ο Salas κατηγορήθηκε για παιδική κακοποίηση και παραμέληση παιδιού και κρατείται χωρίς εγγύηση.

Η αστυνομία λέει ότι από την έρευνά της διαπίστωσε ότι ο Salas έβαλε το δάχτυλό του βαθιά στο λαιμό του βρέφους για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ το μωρό έκλαιγε. Αυτό φέρεται να προκάλεσε σοβαρή βλάβη στο λαιμό του μωρού.

Ο Salas φέρεται ότι ήταν στο σπίτι με το παιδί, παρά την εντολή του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών που του απαγορεύει να έχει επαφή με το παιδί.

1

Ο Salas και η Marroquin κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να καλύψουν τα τραύματα του βρέφους, αποφεύγοντας να αναζητήσουν ιατρική φροντίδα για αρκετές μέρες, σύμφωνα με το WHNS.

Το βρέφος έπρεπε να υποβληθεί σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση για τους τραυματισμούς που υπέστει και βρίσκεται επί του παρόντος σε αναπνευστήρα, αλλά αναμένεται να κάνει πλήρη ανάκαμψη.

Οι αναγνώστες μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την ιστορία στη σελίδα Mad World News στο Facebook.

«Και πάλι, γιατί χάνουμε φόρους σε αυτά τα άχρηστα ηλίθια υποκείμενα», σχολίασε ένας αναγνώστης. «Και στους δύο αξίζει φυλάκιση χωρίς αναστολή και με σκληρή εργασία. Χωρίς τηλεόραση, κολεγιακή εκπαίδευση, ιατρική περίθαλψη ή επανένταξη. Απλά δεν αξίζουν τον κόπο. Όταν το παιδί γίνει καλά, δεν θα πρέπει ποτέ ξανά να πρέπει να βρεθεί κοντά σε αυτούς τους ηλίθιους. Να βρεθεί σπίτι όπου θα το αγαπήσουν και να έχει τις ευκαιρίες που αξίζει σε κάθε παιδί».

2

«Στειρώστε και τους δύο να μην ξανακάνουν παιδιά, πώς μπορεί μια γυναίκα να επιτρέψει να συμβεί στο βρέφος της. Οι γυναίκες πρέπει να μάθουν να προστατεύουν τα παιδιά τους και να μην επιτρέπουν στους άνδρες να τους ελέγχουν όλους, αν δεν μπορούν να προστατεύουν τα παιδιά τους και επιτρέψουν να συμβεί αυτό είναι πολύ αργά για να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν έχω καμία συμπόνοια για αυτούς τους ανθρώπους. Ελπίζω το μωρό να ανακάμψει και να υιοθετηθεί για να μπορέσει να φέρει χαρά σε ένα ζευγάρι που θα το αγαπήσει και θα έχει ένα αγαπημένο σπίτι, παρακαλώ τον Θεό να συμβεί αυτό.»

Credit: AmericaNow

Αφήστε το σχόλιο σας: