Ξύπνησε στην φυλακή με ένα τρομακτικό τατουάζ στο πρόσωπό του. Όταν αποφυλακίστηκε, ο εφιάλτης ξεκίνησε... - Fanpage

Ξύπνησε στην φυλακή με ένα τρομακτικό τατουάζ στο πρόσωπό του. Όταν αποφυλακίστηκε, ο εφιάλτης ξεκίνησε…

Ο 19χρονος Mark Cropp, δέχτηκε ποινή δύο ετών και τριών μηνών, επειδή τράβηξε μαχαίρι κατά τη διάρκεια μιας παράνομης συμφωνίας ναρκωτικών στη Νέα Ζηλανδία. Έπρεπε να αφήσει την σύντροφο και την κόρη του πίσω.

Μια νύχτα, στο κελί φυλάκισης που μοιράζονταν με τον αδελφό του, οι δυο τους μέθυσαν έντονα με σπιτικό αλκοόλ φτιαγμένο από μήλα, ψωμί και ζάχαρη. Χωρίς να καταλαβαίνουν, ο Mark και ο αδελφός του αποφάσισαν να κάνουν τατουάζ το ψευδώνυμό του στο πρόσωπό του, χρησιμοποιώντας μελάνι από οδοντόπαστα και λιωμένα πλαστικά μαχαίρια και πιρούνια.

Το τατουάζ που έγραφε «Devast8» και κάλυπτε το μισό του πρόσωπό του, γρήγορα έγινε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του Mark.
Δύο μήνες μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, ο Mark ήταν ένας άνεργος πατέρας σε μια ξέφρενη αναζήτηση εργασίας. Οι εργοδότες τον απέρριπταν αμέσως, λόγω του τατουάζ του. Παρά την προηγούμενη επαγγελματική του εμπειρία, κανείς δεν του πρόσφερε δουλειά.

Ήθελε απεγνωσμένα να αφαιρέσει το τατουάζ, αλλά δεν μπορούσε να βρει κάποιον πρόθυμο να βοηθήσει με το δύσκολο αυτό έργο, το οποίο θα απαιτούσε πολλές ώρες συνεδρίας με αφαίρεση με λέιζερ.

Χωρίς να ξέρει που να απευθυνθεί, ο Mark τράβηξε μια selfie και τη δημοσίευσε στο Facebook, αποκαλύπτοντας το αμφιλεγόμενο τατουάζ του. Το δημόσιο αίτημά του για την εύρεση μιας δουλειάς για ένα νέο ξεκίνημα έγινε γρήγορα viral.

Τότε ήταν που κάποιος ειδικός των τατουάζ, παρατήρησε την ανάρτηση του Mark στο Facebook και αποφάσισε να δεσμευτεί με μια απίστευτη πράξη καλοσύνης.

Αφήστε το σχόλιο σας: