Ξόδεψε πάνω από 20.000€ σε πλαστικές για να μεγαλώσει το στήθος της. Όταν όμως έκανε τρύπα στην ρώγα της, συνέβη το μοιραίο... - Fanpage

Ξόδεψε πάνω από 20.000€ σε πλαστικές για να μεγαλώσει το στήθος της. Όταν όμως έκανε τρύπα στην ρώγα της, συνέβη το μοιραίο…

1

2

Η Belza, σερβιτόρα σε μπαρ cocktail από το Λας Βέγκας δήλωσε: «Συγκλονίστηκα όταν έμεινα με ένα στήθος, τώρα είμαι τελείως επίπεδη από τη μία πλευρά, αλλά ξέρω πόσο τυχερή είμαι που ζω. Δε μπορώ να πιστέψω πως μια απλή διαδικασία όπως το piercing μπορεί να προκαλέσει θανάσιμη μόλυνση όπως σήψη. Νόμιζα ότι θα πεθάνω και ήξερα ότι έπρεπε να αφαιρεθεί το εμφύτευμα για να σωθεί η ζωή μου. Όταν ξύπνησα μετά την εγχείρηση, δεν μπορούσα να κοιτάξω το στήθος μου.

Η Belza έκανε την πρώτη της πλαστική στήθους σε ηλικία 21 ετών, καθώς δεν ένιωθε ικανοποιημένο με το φυσικό της μέγεθος. Έκτοτε έκανε άλλες δύο εγχειρήσεις, και η τελευταία επέμβαση έγινε φέτος τον Απρίλιο.

3

4

Αργότερα έκανε piercing στη θηλή, όμως το σκουλαρίκι πιάστηκε στη στολή της εργασίας της και η θηλή σκίστηκε. Το τραύμα καθαρίστηκε και η πληγή έκλεισε μέσα σε μερικές μέρες. Όμως μήνες αργότερα ξύπνησε τη νύχτα με πόνο κάτω από το αριστερό της χέρι. Υπέθεσε ότι είχε τραβήξει κάποιον μυ στη δουλειά, μέχρι που λιποθύμησε στη δουλειά της.

Η Belza προσθέτει: «Έτρεμα και ένιωθα κρύο. Ο ρυθμός της καρδιάς μου ήταν 135 χτύποι ανά λεπτό. Το επόμενο πρωί είχα 40 βαθμούς πυρετό. Με μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου με εξέτασε ειδικός και διέγνωσε σήψη.»

5

6

«Όσοι έχουν συμπτώματα κρυολογήματος μπορεί να είναι ενδείξεις σήψης και πρέπει να πάνε αμέσως στα επείγοντα. Κάθε ώρα που περνάει, πριν τη χορήγηση των κατάλληλων αντιβιοτικών, αυξάνεται ο κίνδυνος θανάτου. Στα πρώτα στάδια, η σήψη φαίνεται σαν σοβαρό περιστατικό κρυολογήματος. Τα συμπτώματα μπορεί να είναι έντονος πονόλαιμος, μύες που πονούν και έντονη κόπωση,» συμβουλεύει ο ειδικός γιατρός Δρ Ron Daniels. 

Αφήστε το σχόλιο σας: