Απίστευτο: Άνδρας Κάνει Τεστ Εγκυμοσύνης Βγαίνει Θετικό Και Σώνεται Η Ζωή Του - Fanpage

Απίστευτο: Άνδρας Κάνει Τεστ Εγκυμοσύνης Βγαίνει Θετικό Και Σώνεται Η Ζωή Του

Απίστευτο: Άνδρας Κάνει Τεστ Εγκυμοσύνης Βγαίνει Θετικό Και Σώνεται Η Ζωή Του

Όλα ξεκίνησαν από μια πλάκα και εν τέλει σώθηκε η ζωή του – Όταν ένας άντρας ανακάλυψε ένα τεστ εγκυμοσύνης που ξέχασε η πρώην φίλη του στο μπάνιο του, αποφάσισε για πλάκα να το χρησιμοποιήσει ο ίδιος.

Αλλά όταν το «δοκίμασε», έγινε κάτι που δεν θα μπορούσε να το περιμένει ποτέ! Το τεστ βγήκε θετικό!
Αλλά η ιστορία γίνεται ακόμη πιο παράξενη στη συνέχεια.

Ο άντρας είπε τι του συνέβη σε ένα φίλο του, ο οποίος για να διακωμωδήσει το γεγονός έφτιαξε ένα κόμικ, που στη συνέχεια δημοσίευσε στην ιστοσελίδα Reddit.

Αυτό είναι το κόμικ..

test1

Αλλά τελικά το θετικό αποτέλεσμα του τεστ εγκυμοσύνης δεν ήταν απλά μια σύμπτωση. Ένας χρήστης του Reddit άφησε ένα σχόλιο κάτω από το κόμικ με το οποίο επεσήμανε, ότι το θετικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό.

«Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε πρέπει να ελέγξετε τον εαυτό σας για καρκίνο των όρχεων. Σοβαρά. Ψάξτε το στο Google».

Το online ψευδώνυμο του ατόμου που άφησε το σχόλιο ήταν «goxilo» και όπως αποδείχθηκε αργότερα με το σχόλιο του έσωσε μια ζωή.

Μετά από μια μικρή έρευνα, ο φίλος του άντρα που έκανε το τεστ, ανακάλυψε ότι το τεστ εγκυμοσύνης μπορεί να ανιχνεύσει και τον καρκίνο των όρχεων εντοπίζοντας την ορμόνη «βήτα ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη».
Ο χρήστης του Reddit στη συνέχεια ενημέρωσε τον φίλο του για την πιθανότητα να πάσχει από καρκίνο και τον προέτρεψε να κλείσει άμεσα ραντεβού με κάποιο γιατρό για εξετάσεις.

Εκείνος το έκανε και ανακάλυψε έτσι ότι, όντως είχε ένα μικρό όγκο στον δεξί όρχι του.

Αυτό που ξεκίνησε ως αστείο τελικά του έσωσε τη ζωή ή τουλάχιστον, του επέτρεψε να λάβει θεραπεία πολύ νωρίτερα.

Αν και δεν υπάρχει ανάγκη στους άνδρες να χρησιμοποιήσουν τεστ εγκυμοσύνης, αν το κάνετε και βγει θετικό, θα πρέπει άμεσα να επισκεφτείτε έναν γιατρό.

Αφήστε το σχόλιο σας: