Αξέχαστος Και Διαχρονικός: Οι 9 Ατάκες Του Κώστα Τσάκωνα Που Πάντα Θα Σκορπίζουν Γέλιο! (vids) - Fanpage

Αξέχαστος Και Διαχρονικός: Οι 9 Ατάκες Του Κώστα Τσάκωνα Που Πάντα Θα Σκορπίζουν Γέλιο! (vids)

Αξέχαστος Και Διαχρονικός: Οι 9 Ατάκες Του Κώστα Τσάκωνα Που Πάντα Θα Σκορπίζουν Γέλιο!

Κώστας Τσάκωνας: Ο Κώστας Τσάκωνας ήταν εκείνος ο ηθοποιός που αρκούσε να τον ακούσεις να γελάει για να αρχίσεις και εσύ σχεδόν ταυτόχρονα να γελάς και να παρασέρνεις και την παρέα σου σε αυτό. Αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες κωμικούς ηθοποιούς.. Ας απολαύσουμε τον Κώστα Τσάκωνα σε 9 αξέχαστες ατάκες του..

O ηθοποιός που εδώ και δύο χρόνια δεν βρίσκεται μαζί μας είναι βέβαιο πως θα μείνει στα μυαλά όλων για τις ατακάρες που έχει πετάξει το στόμα του στα όσα χρόνια έπαιζε σε ελληνικές ταινίες.
Ο τύπος έχει πει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές και διαχρονικές ατάκες. Τις λες μέχρι και σήμερα όταν κάνεις χαβαλέ με τους φίλους σου. Κοιτάς στο youtube τις αντίστοιχες σκηνές και κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια.

Για παράδειγμα, εδώ στο «Κλασσική περίπτωση βλάβης», ο «υδραυλικός» Τσάκωνας δίνει ορισμένες επιστημονικές ερμηνείες για το τι παίζει με τις βλάβες στα σπίτια των πελατών αλλά τα παίρνει και στο κρανίο αν μπει στο σπίτι και δεν έχουν έτοιμους τους καφέδες:

Γενικά, εδώ που τα λέμε, στο «Κλασσική περίπτωση βλάβης» βομβαρδίζει με ατάκες συνέχεια, δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα:

Εδώ μετά από έναν σουρεάλ διάλογο με δυο ένοικους μια πολυκατοικίας, ο Τσάκωνας εκνευρίζεται, τους διαολοστέλνει και ησυχάζει:

Ήταν ο πιο χαρακτηριστικός του ρόλος και τόσο αστείος που δυο χρόνια αργότερα, ακολούθησε και το… σίκουελ, το «Η μεγάλη απόφραξη»:

Τα σουρεαλιστικά σκηνικά στην «Μεγάλη απόφραξη» ήταν τόσα πολλά και τόσο αστεία που ο μύθος ότι τα σίκουελ δεν είναι ποτέ τόσο καλά όσο οι αρχικές ταινίες καταρρίπτονται για πλάκα:

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 βγήκαν τα «Φτηνά Τσιγάρα», μια ταινία που αγάπησαν οι γυναίκες και μίσησαν οι άντρες. Ό,τι ήταν το «Notebook» για τον αμερικάνικο κινηματογράφο ήταν τα «Φτηνά Τσιγάρα» για τον ελληνικό. Η διαφορά ήταν πως στα «Φτηνά Τσιγάρα» υπήρχε και ένας τιτάνιος Τσάκωνας, σε μια απίστευτα ώριμη περίοδό του, που έδινε ρεσιτάλ στις ελάχιστες σκηνές που συμμετείχε και οι οποίες έγιναν κλασικές σε χρόνο dt:

Στην συγκεκριμένη ταινία, μαζί με τον Παναγιωτίδη έκαναν ένα ντουέτο άλλου επιπέδου:

Φυσικά, ο Τσάκωνας, ο ηθοποιός που αποτέλεσε την επιτομή της σουρεάλ κωμωδίας στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να μην κάνει έστω και μια guest εμφάνιση στην σειρά-σήμα κατατεθέν της σουρεάλ κωμωδίας, το «Της Ελλάδος τα Παιδιά». Η αλήθεια είναι πως αν από αυτό το επεισόδιο επιλέξουμε μια ή δύο σκηνές θα έχουμε αδικήσει όλες τις υπόλοιπες. Γι’ αυτό πάρτε το ολόκληρο να γουστάρετε:

Τεράστιε Κώστα Τσάκωνα, μας λείπεις ρε μεγάλε:

Αφήστε το σχόλιο σας: