Δείτε Πώς Είναι Σήμερα Το Εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο - Fanpage

Δείτε Πώς Είναι Σήμερα Το Εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο

Δείτε Πώς Είναι Σήμερα Το Εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός διατηρούσε εξοχικό στον Θεολόγο. Το συγκεκριμένο σπίτι ήταν το αγαπημένο της Αλίκης που περνούσε τον ελεύθερο της χρόνο στο δικό της ησυχαστήριο με τον πολύ μεγάλο κήπο παρέα με φίλους και γνωστούς. Το εξοχικό πουλήθηκε το 2002 με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να χει μετανιώσει για αυτή την ενέργεια. Δείτε πως είναι σήμερα το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη μέσα από μια δημοσίευση στο Instagram.

Τι αναφέρει η δημοσίευση:

To σπίτι πουλήθηκε πριν από περίπου δεκαοκτώ χρόνια και πιο συγκεκριμένα, το 2002. Τότε, το σπίτι άλλαξε χέρια. Πέρασε σε άλλο ιδιοκτήτη, με τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ, να αναφέρει: «Έχω μετανιώσει για τις αποφάσεις μου να πουλήσω κάποια σπίτια, το εξοχικό. Αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω, προχωράει η ζωή, συνεχίζουμε».

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβηκε από τον λογαριασμό του instagram και την elenikarpathiou/, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο σημερινός ιδιοκτήτης του σπιτιού δείχνει να έχει σεβαστεί την ιστορία του προαναφερθέντος οικήματος, που απέκτησε και το οποίο ανήκε στην Ελληνίδα ηθοποιό, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Αυτό βασίζεται στο γεγονός πως το διατηρεί σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Παρακάτω βρίσκεται, η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε από τον γιο της Αλίκης στο λογαριασμό alikivougiouklaki:

Τα ευτυχισμένα καλοκαίρια της στο Θεολόγο.

Στο σπίτι στο Θεολόγο με τον Σταμάτη Φασουλή.

Με τον γιο της μικρό.

Αφήστε το σχόλιο σας: