Ελένη Ροδά: Ο Έρωτας Με τον Αλεξανδράκη, Το Πόκερ Με Την Βλαχοπούλου Και Η Οικονομική Της Καταστροφή - Fanpage

Ελένη Ροδά: Ο Έρωτας Με τον Αλεξανδράκη, Το Πόκερ Με Την Βλαχοπούλου Και Η Οικονομική Της Καταστροφή

Ελένη Ροδά: Ο Έρωτας Με τον Αλεξανδράκη, Το Πόκερ Με Την Βλαχοπούλου Και Η Οικονομική Της Καταστροφή

Ελένη Ρόδα: Η Ελένη Ροδά σε μεγάλη της συνέντευξη σε εκπομπή του «ΣΚΑΪ» αποκάλυψε τα πάντα για τον έρωτα της με τον ηθοποιό, Αλέκο Αλεξανδράκη. Ακόμη μίλησε για τις…βραδιές πόκερ με την Ρένα Βλαχοπούλου αλλά και για την οικονομική της καταστροφή.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε από την τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Σκοπός δεν ήταν άλλος από το να παραχωρήσει συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον έρωτά της για τον ηθοποιό, Αλέκο Αλεξανδράκη. Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στο γεγονός, πως έπαιζε πόκερ, με τη Ρένα Βλαχοπούλου, καθώς και με τη Δούκισσα. Αναλυτικότερα, όλα όσα ανέφερε στη συνέντευξή της:

Ερωτεύτηκε τον Αλέκο Αλεξανδράκη

«Όταν ήμουν μικρή, στη Λάρισα, και έβλεπα τον Αλέκο Αλεξανδράκη στις ταινίες τον είχα ερωτευτεί. Και ήθελα να πάω στην Αθήνα να γίνω κι εγώ ηθοποιός για να είμαι κοντά του. Συναντηθήκαμε τελικά, αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου», αποκάλυψε η Ελένη Ροδά.

Το πόκερ, με τη Ρένα Βλαχοπούλου και τη Δούκισσα

«Έβγαλα λεφτά, αλλά μου τα φάγανε. Πήγαινα να αγοράσω ένα σπίτι που έκανε 300.000 και μου έπαιρναν 1.5 εκατομμύριο. Με τη Ρένα Βλαχοπούλου είχαμε έρθει πολύ κοντά και παίζαμε και χαρτιά. Μαζευόμασταν και κάναμε ένα καρέ, η Βλαχοπούλου, η Δούκισσα και παίζαμε πόκα. Κι έλεγε η Βλαχοπούλου “μάζεψε μωρή που…να τα χαρτιά σου, όλοι τα βλέπουν”», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ροδά.

Ακολουθεί βίντεο, με τις δηλώσεις της στην τηλεόραση του «ΣΚΑΙ» και την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

 

Αφήστε το σχόλιο σας: