Έμειναν Αξέχαστοι!13 Διάσημοι Έλληνες Που «Έφυγαν» Ξαφνικά Και Μας Συγκλόνισαν! - Fanpage

Έμειναν Αξέχαστοι!13 Διάσημοι Έλληνες Που «Έφυγαν» Ξαφνικά Και Μας Συγκλόνισαν!

13 Διάσημοι Έλληνες Που «Έφυγαν» Ξαφνικά Και Μας Συγκλόνισαν!

Διάσημοι Έλληνας: «Έφυγαν» πολύ νωρίς από την ζωή, κάποιοι νέοι, κάποιοι εντελώς αναπάντεχα.. Μας συγκλόνισαν με τον τέλος της ζωής τους τόσο ξαφνικά, για κάποιους δεν είχαμε ιδέα ό,τι είχαν «φύγει» από τη ζωή..

Πιο πρόσφατος ήταν ο ξαφνικός χαμός του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο, ενώ με τον ίδιο τρόπο σκοτώθηκαν και οι ηθοποιοί Τόμας Πρωτόπαπας και Κωνσταντίνος Παπαχρόνης. Επίσης, σε τροχαίο οδηγώντας την μηχανή του έφυγε και ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Λουκανίδης σε νεαρή ηλικία.

Ωστόσο, ο θάνατος που συγκλόνισε το πανελλήνιο ήταν η άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του. Το ίδιο σοκαριστικές ήταν και οι αυτοκτονίες των ηθοποιών Δημήτρη Βογιατζή και Ελευθερία Βιδάκη.

Εντελώς ξαφνικά έφυγαν από την ζωή και ο Βλάσσης Μπονάτσος από ανακοπή και ο γνωστός ηθοποιός Μινάς Χατζησάββας, ο οποίος είχε προβλήματα υγείας που ούτε ο ίδιος γνώριζε. Πιο πρόσφατος ήταν ο θάνατος της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου, που έφυγε στα 43 της, χωρίς να γνωρίζει κανείς ότι έπασχε από καρκίνο.

Γιώργος Λουκανίδης

Βλάσσης Μπονάτσος

Παντελής Παντελίδης

Μινάς Χατζησάββας

Χρήστος Μακρής

Νίκος Σεργιανόπουλος

Τόμας Πρωτόπαπας

Ελευθερία Βιδάκη

Δημήτρης Βογιατζής

Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

Γεωργία Αποστόλου

ο Τόνυ Άντονι

Χρήστος Σιμαρδάνης

Αφήστε το σχόλιο σας: